Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Zakeroni: ''Man šis būs liels izaicinājums''

Zakeroni: ''Man šis būs liels izaicinājums''
Alberto Zakeroni
Foto: Digitale/Scanpix

Itālijas A sērijas komandas Turīnas ''Juventus'' jaunais galvenais treneris Alberto Zakeroni pēc stāšanās jaunajā amatā norādījis, ka komandas galvenais uzdevums ir iekļūt to vienību vidū, kuras kvalificēsies UEFA Čempionu līgai.

Zināms, ka vakar Turīnas ''Juventus'' no komandas galvenā trenera amata atlaida Čiro Feraru, kura vadībā ''Juventus'' rezultāti bija nepārliecinoši. Šobrīd komanda atrodas vien 6.vietā Itālijas A sērijā. Feraras vietu ieņems Alberto Zakeroni.

Pēc stāšanās jaunajā amatā Zakeroni apgalvoja, ka strādāšana ''Juventus'' viņam būs liels izaicinājums: ''Ar Feraru pirms tam tikos un sasveicinājāmies, taču sīkāk nerunājām, jo nevēlos zināt, kas šeit notika līdz šim. Es vēlos uzlabot komandas rezultātus. Sezonas sākumā man ļoti patika kā spēlēja ''Juventus'', tāpēc novērtēju arī Feraras paveikto. Šis man būs liels izaicinājums, kurš būs jāpārvar. ''Juventus'' spēlē daudz talantīgu futbolistu un domāju, ka man izdosies. Mūsu minimālais uzdevums ir iekļūt to četru komandu vidū, kuras kvalificēsies UEFA Čempionu līgai. Vai spēsim pacelties augstāk par ceturto vietu, tas jau atkarīgs no mums.''

Izmantotie resursi:
juventus.com

  +2 [+] [-]

, 2010-01-30 11:46, pirms 15 gadiem
cereeju,ka buus Guus Hidings,bet nu vrb Zakeroni arii izshaus!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-30 11:55, pirms 15 gadiem
cerams, ka neatkārtosies sāga, kas bija ar Inter. kas zina, var būt pēc PK Lipi izdomās patrenēt Juvi. mīļākais klubs kā ne kā.

     [+] [-]

, 2010-01-30 20:45, pirms 15 gadiem
kas zin kas zin