Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Lusio un "Inter" vienojas par sadarbības pārtraukšanu

Lusio un "Inter" vienojas par sadarbības pārtraukšanu
Lusio.
Foto: Lapresse/Scanpix

"Inter" komanda piektdienas pēcpusdienā apstiprināja presē izskanējušās baumas, ka tās brazīliešu aizsargs Lusio komandu vasarā pametīs. Abas puses vienojušās par priekšlaicīgu līguma izbeigšanu. 34 gadus vecais Lusio "Inter" komandai pievienojās 2009. gada vasarā, kad pārnāca no Minhenes "Bayern". Pirmajā sezonā viņš kļuva par vienu no atslēgas spēlētājiem, kas ļāva Žozē Mourinju vadītajai komandai uzvarēt Serie A, Itālijas kausa izcīņā un UEFA Čempionu līgā.

Pievienojoties tā brīža Itālijas čempioniem Lusio noslēdza ar komandu triju gadu līgumu (bija jābeidzas šajā vasarā; par pāreju tika samaksāti aptuveni 8 miljoni eiro), bet vēlāk līgums tika pagarināts līdz pat 2014. gada vasarai. Šodien klubs izplatīja paziņojumu, ka vienojušies par divu pēdējo līguma gadu izbeigšanu. Triju klubā pavadīto gadu laikā Lusio piedalījās 136 oficiālās spēlēs, kurās guva piecus vārtus. Bez ievadā minētajiem trim tituliem otrajā sezonā viņš savai kolekcijai pievienoja arī Itālijas superkausu, Pasaules klubu kausu un vēl vienu Itālijas kausu, bet pagājusī sezona klubam izrādījās ļoti neveiksmīga. Spēlētājs gan devās laukumā lielākajā daļā spēļu (34 no 38), bet klubs pabeidza sezonu tikai 6.vietā.

Lusio savas karjeras laikā spēlējis arī Brazīlijas "Internacional" (3 sezonas), kā arī 9 sezonas aizvadījis Vācijas Bundeslīgā pārstāvot Leverkūzenes "Bayer" un Minhenes "Bayern", ar kuru trīs reizes uzvarēts čempionātā, trīs reizes iegūts Vācijas kauss un trīs Superkausi. Brazīlijas izlasē aizsargam 105 spēles un uzvara 2002. gada Pasaules kausā un divās Konfederāciju kausa izcīņās.

Presē biežāk minētās iespējas karjeras turpinājumam pagaidām ir turku "Fenerbahche" (klubs gan šo informāciju noliedz) un Turīnas "Juventus", kuri tādējādi tiktu pie laba aizsarga un paredzētos līdzekļus varētu veltīt uzbrucēja iegādei. Savukārt, "Inter" varētu iegādāties "Palermo" 27 gadus veco argentīniešu aizsargu Matiasu Silvestru.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  -2 [+] [-]

, 2012-06-30 01:25, pirms 12 gadiem
Barcai vajag centra aizsaru,kas labi spēj iesākt uzbrukumus,veiksmīgi spēlē ar galvu,te tāds ir un pietam par brīvu,saprotu ka nav ilglaicīgs variants,bet nu vismaz ir kaut kas,jo visi uz ko šobrīd mērķē,pat ja pats spēlētājs gribētu,viņu īpašnieki vēlas par daudz