Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Itālijas kausa pusfinālā bez "Milan" un "Juventus"

Andris Liepa
Andris Liepa

Itālijas kausa pusfinālā bez "Milan" un "Juventus"
"Inter" varonis Mario Baloteli
Foto: AP/Scanpix

Vakar ar grandu "Inter" un "Juventus" cīņu noslēgusies Itālijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālu fāze. Pusfinālā nav iekļuvis ne "Milan", ne "Juventus" klubs.

"Milan" trešdienas vakarā savā laukumā pamanījās ar 0:1 zaudēt "Udinese". Jau 1. puslaikā, neskatoties uz spēcīgo milāniešu sastāvu (Zambrota, Kaladze, Gatuzo, Jankulovskis, Huntelārs, Inzagi), labāk izskatījās "Udinese", taču pārtraukumā komandas devās pie 0:0. Kas neizdevās 1. puslaikā, to viesi paveica 55. minūtē - savā soda laukumā kļūdījās Luka Antonini, un Gokhans Inlers trāpīja vārtos. "Milan" sāka vairāk kontrolēt bumbu un uzbrukt, taču labu izdevību prakiski nebija. "Udinese" uzvarēja ar 1:0 un iekļuva pusfinālā, kur spēkosies ar "Roma".

Vakardienas lielajā ceturtdaļfinālā "Inter" ar 2:1 uzveica "Juventus". Mača sākumā kuriozus vārtus iesita turīnieši - pēc Djego sitiena bumba dīvainā kārtā izspurdza cauri pieredzējušā Frančesko Toldo rokām un izripoja starp viņa kājām. Turpmākajā gaitā vairāk momentu bija "Inter" - pēc pāris Mario Balotelli sitieniem glāba Džanluidži Bufons. Tomēr 71. minūtē milānieši rezultātu izlīdzināja - pēc soda sitiena bija rikošets, un tiešā vārtu tuvumā izmanīgākais bija Lusio (1:1). Vēl jo vairāk - "Inter" beigās izrāva arī uzvaru. 89. minūtē uzsita Tjago Mota, Bufons atsita bumbu savā priekšā, un pirmais piesteidzās Balotelli, gūstot uzvaras vārtus. Pusfinālā "Inter" pretiniece būs "Fiorentina".

Pusfinālos pāri aizvadīs divus mačus. Pirmās spēles notiks jau februāra sākumā.

Itālijas kausa izcīņas ceturtdaļfināli

SpēleRezultāts
Milan – Udinese0:1
Fiorentina – Lazio3:2
Roma – Catania1:0
Inter – Juventus2:1

Itālijas kausa izcīņas pusfināli

Pāris
Roma - Udinese
Inter - Fiorentina

  +3 [+] [-]

, 2010-01-29 10:35, pirms 15 gadiem
pirmkārt jau jāapsveic Džidži dzimšanas dienā. būtu lieliska dāvana dzimšanas dienā uzvarēt Inter, it īpaši tik skatāmā spēlē. diemžēl aizsardzība, kas spēlēja visu spēli godam, pievīla.
spēle tik tiešām ļoti interesanta. jau no pirmajām minūtēm Juve kontrolēja spēli un viss bija ideāli. aizsardzība bija lieliska. sen nebiju redzējis tik labi spēlējošu Juvi. Kjelīni kā vienmēr - ārpus kritikas. bet pārsteidza Kanavaro, kurš šodien (vakar) bija ļoti tuvu tam Kanavaro, kurš bija Itālijas balsts ceļā uz 2006. čempionu titulu. atgūst pamazām formu. Groso arī lieliski nospēlēja. bet lūk Sisoko... kad iet uz priekšu, tad vēl kaut cik labi, bet aizsardzība un laukuma vidusdaļā viņš sagādāja ļoti daudz problēmu. vēl vakar lieliski spēlēja Melo un Amauri lika uzsmaidīt. Čiro dīvaini izmanto Amauri. praktiski kā Gvardiola Anrī. nezinu vai tas padara Amauri lietderīgāku, bet nu vakar viņš nospēlēja godam gan uzbrukumā, gan arī palīdzot aizsargāties bija pirmais.
vakar mēs visi varējām redzēt kāpēc Bufons skaitās pasaulē labākais vārtsargs. es domāju te iebildumu būt nevar. vienkārši ģēnijs. tik daudz ručīja. un raksts ir ne tikai pārāk īss un savā ziņā lēts, bet arī kļūda ir tur, ka Bufons atsita Muntari sitienu sev priekšā - nebija tā. autor, visu cieņu, bet Tu pats ieliki video, kurā notikumi ir pretrunā Tavam rakstam. atsist bumbu sev priekšā ir rupja vārtsarga kļūda, ja tiek ielaisti vārti ar pēcsitienu. Bufons izdarīja visu, lai izvilktu bumbu uz stūri - viņš pat fiziski nevarēja atsist bumbu sev priekšā, jo bija pilnībā izstiepies lecienā...
Inter malači. pirmajā puslaikā bija saskābuši, bet ap 70 minūti sāka spiest ne pa jokam. bija saprotams, ka vismaz vienu golu Juvei jāielaiž. un samērā kuriozs gols sanāca... spēcīgs rikošets un Amauri padarīja gan Bufonu, gan aizsargus bezspēcīgus. laikam jau arī tad nolaida rokas Juve. jo pie otriem vārtiem noblefoja Groso. vispār ļoti bieži bija Baloteli nepiesegts labajā malā. Groso jārēķinās, ka ātrums vairs nav tas.
prieks redzēt Toldo ierindā. un prieks zināt, ka nemaz netaisās viņš iet prom no futbola. es domāju, ka neskatoties uz šo golu, viņš vēl ir ļoti labs. vairāki seivi arī bija. tikai nedaudz nedrošs izgājienos. bet vispār mani fascinē Inter aizsardzība. Materaci labs, bet nedaudz nemanāms. viņa šķērīte bija eleganta... es domāju Lusio, viņam patīk tādus trikus darīt, bet nu divmetrīgais Materaci - tas bija smieklīgi un skaisti. Lusio ir vienkārši - nav vārdu. es nedomāju, ka pēdējos gados ir bijis labāks aizsargs par viņu. Nesta iespējams, bet skatoties uz to, ka Lusio savu darbu padara tik ideāli un tik tīri, Nesta tomēr nav tāds. atkal papriecēja Muntari iznākot uz maiņu. es jau domāju viņu atkal sūtīs uz kreiso flangu, bet kad viņš spēlē centrā, tad viņš ir pavisam cits Muntari. ļoti daudz deva Muntari pie otrajiem vārtiem. viņa cīņasspars, spēks un griba padara Inter divtik spēcīgu. Maurinjo var tikai paslavēt, jo kas zina, iespējams otro vārtu nebūtu ,ja nebūtu Muntari. nu un Baloteli, kaut arī Man of the Match, tomēr savā stilā. viņu Itālijā izsvilps visu karjeru, tas nu ir skaidrs. pretīgi skatīties uz viņa rīcībām, bet patīkami skatīties kā viņš progresē. lai arī tehnika viņam ir ļoti slikta, toties ātrums un sitiens lielisks. ja nebūtu problēmas ar uzvedību, tad viņš būtu labs, bet tā - viņš nekad tāds nebūs.
kopumā man ļoti patika spēle. interesanta un aizraujoša. Juve parādīja, ka viņi nav regresējuši, bet vienkārši pārdzīvo neveiksmīgu periodu. malači. cīnījās līz galam gan vieni, gan otri. un neskatoties uz zaudējumu, uzskatu, ka šis zaudējums bija gandrīz kā uzvara. jo beidzot Juventus sāk celties no bedres.

 +12 [+] [-]

, 2010-01-29 10:43, pirms 15 gadiem
pirmā komentāri ir uzrakstīts divreiz vairāk neka paša ziņa ))

  +1 [+] [-]

, 2010-01-29 11:05, pirms 15 gadiem
Baaaaac, tas Ferara!!!!
Nu labi ne visaa var vainot treneri, bet tas ir vnk briesmiigi, ja taads klubs ka Juventus, taa speelee!!!
Jamaina, treneris pret taadu kam ir pieredze trenera darba, nevis tadu kas trenera licenzi nopircis internetveikalaa!!!!

     [+] [-]

, 2010-01-29 11:13, pirms 15 gadiem
barca0078 rakstīja: Baaaaac, tas Ferara!!!!
Nu labi ne visaa var vainot treneri, bet tas ir vnk briesmiigi, ja taads klubs ka Juventus, taa speelee!!!
Jamaina, treneris pret taadu kam ir pieredze trenera darba, nevis tadu kas trenera licenzi nopircis internetveikalaa!!!!
ir ļoti daudzi, kuri uzskata, ka Ferera tiešām iznīcina Juvi, bet ir arī daudzi, kas stājas tam pretī. es nedomāju, ka par vakardienas spēli varētu būt kādas pretenzijas Fereram. Juventus spēlēja godam, tiešām lieliski. jāsaka, ka Inter paņēma ar klasi. viņiem vienkārši spēlētāji ir labāki, un rezultāts ir likumsakarīgs. protams, ja vaino Fereru, tad jāpiebilst, ka Juvei ne tuvu nebija sastāvā labākie - Trezegē, Del Pjēro, Kamoranezi, Markizio, Jakvina un Salihamidžičs ir traumēti. līdz ar to uzbrukuma vispār nav. Kandreva, jaunais uzbrucējs, kurš debitēja šajā spēlē - tomēr ir grūti debitēt tādā periodā un tādā spēlē.
kā arī nevar aizmirst to, ka Čiro ir ļoti labs un perspektīvs treneris. laikam jau visi ir aizmirsuši cik atbaidošu futbolu spēlēja Juve pagājušajā sezonā, aptuveni ap šo pašu laiku. un kurš to vērsa par labu? Čiro lika komandai spēlēt tā, lai tā ne tikai nosargātu otro vietu A Sērijas tabulā, bet arī tā kā Juve tosezon nebija spēlējusi.
runā, ka Čiro potenciālais aizstājējs varētu būt Benitezs..

     [+] [-]

, 2010-01-29 12:02, pirms 15 gadiem
Nabaga Juventus atlaizh treneri un cer ar Rafaelu Benitezu noslegt vasara liigumu dubult kluda.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-29 12:43, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: ir ļoti daudzi, kuri uzskata, ka Ferera tiešām iznīcina Juvi, bet ir arī daudzi, kas stājas tam pretī. es nedomāju, ka par vakardienas spēli varētu būt kādas pretenzijas Fereram. Juventus spēlēja godam, tiešām lieliski. jāsaka, ka Inter paņēma ar klasi. viņiem vienkārši spēlētāji ir labāki, un rezultāts ir likumsakarīgs. protams, ja vaino Fereru, tad jāpiebilst, ka Juvei ne tuvu nebija sastāvā labākie - Trezegē, Del Pjēro, Kamoranezi, Markizio, Jakvina un Salihamidžičs ir traumēti. līdz ar to uzbrukuma vispār nav. Kandreva, jaunais uzbrucējs, kurš debitēja šajā spēlē - tomēr ir grūti debitēt tādā periodā un tādā spēlē.
kā arī nevar aizmirst to, ka Čiro ir ļoti labs un perspektīvs treneris. laikam jau visi ir aizmirsuši cik atbaidošu futbolu spēlēja Juve pagājušajā sezonā, aptuveni ap šo pašu laiku. un kurš to vērsa par labu? Čiro lika komandai spēlēt tā, lai tā ne tikai nosargātu otro vietu A Sērijas tabulā, bet arī tā kā Juve tosezon nebija spēlējusi.
runā, ka Čiro potenciālais aizstājējs varētu būt Benitezs..
Benitezs jeb Zakeroni!!!
Nu es jau domaaju ka Benitezs nepametiis Liverpoli!!Ir jau Tev taisniibas par tiem speeleetaajiem, bet es nerunaaju pa sho speeli vien!!!No peedeeja laikaa laabaam speeleem var atcereeties vien uzvaru paar to pashu inter un viss!!!
nu nevar taada komanda tik ilgi slikti speeleet!!
Nevajag jau protams aizmirst par neveiksmi CL, kur manupraat arri Ferara peedeeajas divaas speeles pret Bayern un Bordo nenospeeleeja taktiski pareizi!!!!Vienvaard sakot Feraras laiks ir beidzies!!
Forza Juve
Més que un club

     [+] [-]

, 2010-01-29 15:42, pirms 15 gadiem
Šur tur jau ziņo, ka Ferrara ir atlaists un viņa vietā iecelts Dzakeroni! Preses konference būšot vēlāk. Diezgan paredzama ziņa

     [+] [-]

, 2010-01-29 16:09, pirms 15 gadiem
ABa rakstīja: Šur tur jau ziņo, ka Ferrara ir atlaists un viņa vietā iecelts Dzakeroni! Preses konference būšot vēlāk. Diezgan paredzama ziņa
jā, arī UEFA ziņo, ka Ferera ir atlaists un viņa vietā ir Dzakeroni. nezinu vai tas ir uz labu, bet nu.. starts Čiro bija labs.
par Hidinku baumas beigušās. proti, Juves mājaslapā vispār nekas noteikts nebija teikts. laikam paliks Krievijas izlasē.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-29 16:30, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: jā, arī UEFA ziņo, ka Ferera ir atlaists un viņa vietā ir Dzakeroni. nezinu vai tas ir uz labu, bet nu.. starts Čiro bija labs.
par Hidinku baumas beigušās. proti, Juves mājaslapā vispār nekas noteikts nebija teikts. laikam paliks Krievijas izlasē.
Lasiiju, ka vinji nevareeja par algu vienoties ar Hidinku.Bet runaajot par Dzakeroni, kad vinjsh treneeja Inter tas bija viens briesmiigs laiks prieksh kluba.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-29 16:49, pirms 15 gadiem
Nu viss jau ir oficiaali!
goal.com: OFFICIAL: Alberto Zaccheroni Takes Over At...

  -1 [+] [-]

, 2010-01-29 17:12, pirms 15 gadiem
makaweli rakstīja: Lasiiju, ka vinji nevareeja par algu vienoties ar Hidinku.Bet runaajot par Dzakeroni, kad vinjsh treneeja Inter tas bija viens briesmiigs laiks prieksh kluba.
jā, bet grūti atrast labu treneri, kurš būs ar mieru kļūt par Juves galveno treneri janvāra beigās. nedomāju, ka Dzakeroni arī pēc jūnija būs Juves treneris, bet kas zina.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-29 17:21, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: jā, bet grūti atrast labu treneri, kurš būs ar mieru kļūt par Juves galveno treneri janvāra beigās. nedomāju, ka Dzakeroni arī pēc jūnija būs Juves treneris, bet kas zina.
Ja godiigo, es arii nedomaaju!Bet kas zina, varbuut vinjsh paarsteigs?Vinjam jau pirmajaa speelee buus taada iespeeja!Juventus-Lazio.

     [+] [-]

, 2010-01-29 18:30, pirms 15 gadiem
makaweli rakstīja: Ja godiigo, es arii nedomaaju!Bet kas zina, varbuut vinjsh paarsteigs?Vinjam jau pirmajaa speelee buus taada iespeeja!Juventus-Lazio.
Lazio jau arī šosezon krīze, tā kā vismaz pirmā spēle vēl nav no tām grūtākajām.

     [+] [-]

, 2010-01-29 19:00, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Lazio jau arī šosezon krīze, tā kā vismaz pirmā spēle vēl nav no tām grūtākajām.
Buutu Flokari buutu cita runaashana...