Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Vicečempione Milāna šķiras no galvenā trenera Pjoli, vācietis Fliks tuvojas Barselonai

Agris Suveizda

Vicečempione Milāna šķiras no galvenā trenera Pjoli, vācietis Fliks tuvojas Barselonai
Stefano Pjoli. Foto: acmilan.com

Itālijas futbola klubs "Milan" oficiāli paziņojis par līguma nepagarināšanu ar 58 gadus veco galveno treneri Stefano Pjoli.

Iepriekš trenējis Romas "Lazio", Milānas "Inter" un Florences "Fiorentina", 2019. gada oktobrī Pjoli pie "Milan" stūres nomainīja Marko Džampaolo. Pjoli vadībā "Milan" kļuva par 2022. gada Itālijas čempioni, ieguva otro vietu 2021. un 2024. gadā, bet pirms gada sasniedza Čempionu līgas pusfinālu.

Itālijas mediji par galveno kandidātu uz Pjoli krēslu uzskata 51 gadu veco portugāļu speciālisti Paulu Fonseku, kurš no 2019. līdz 2021. gadam jau strādāja Itālijā un vadīja "Roma". Mozambikā dzimušais treneris kopš 2022. gada strādā Lillē un ir vadījis arī Portugāles klubus "Porto" un "Braga", bet Romā nokļuva no Doneckas "Shakhtar".

Treneru maiņa tomēr varētu notikt arī Spānijas vicečempionē "Barcelona". Gada sākumā Čavi Ernandess jau pavēstīja par demisiju pēc sezonas beigām, aprīļa beigās pārdomāja un tika izziņota viņa palikšana amatā, tomēr nu atkal pastiprinājušās baumas, ka svētdien Seviljā būs viņa pēdējā spēle pie komandas stūres. Kā ziņo vācu Sky, bijušais Minhenes "Bayern" un Vācijas izlases vadītājs Hanzi Fliks jau ir devis piekrišanu un kļūs par Čavi aizstājēju. Fliks 2020. gadā ar "Bayern" izcīnīja Čempionu līgas kausu.

Izmantotie resursi:
https://www.acmilan.com/it/news/art...
https://x.com/Plettigoal/status/179...

     [+] [-]

, 2024-05-24 14:57, pirms 3 nedēļām
..un Kompani uz Bayern