Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Uzvaras Romai un Milānai

Andrejs Siliņš

Uzvaras Romai un Milānai
Kakā
Foto: AP

Svētdien Itālijas futbola čempionātā tika aizvadītas atlikušās 24. kārtas spēles. Turnīra vicelīdere "AS Roma" ar 1:0 mājās pārspēja "Fiorentina" vienības futbolistus.

Iniciatīva visu spēli bija mājinieku pusē, bet pirmajās 45 minūtēs nevienu no izdevībām īstenot neizdevās, un komandas puslaika pārtraukumā devās joprojām pie neatklāta rezultāta - 0:0. Beidzot mājiniekiem izdevās iepriecināt Romas stadionā sanākušos līdzjutējus, kad Sisinjo neilgi pēc otrā puslaika sākums 54. minūtē pielaboja De Rossi sitienu, raidot bumbu vārtu tīklā un izvirzot vadībā mājiniekus ar 1:0. Līdz mača beigām rezultāts vairs tā arī nemainījās, un "Roma" svinēja uzvaru.

Citā mačā "AC Milan" savā laukumā ar rezultātu 2:1 pārspēja "Palermo" futbolistus. Par šoku mājiniekiem un to līdzjutējiem jau pašā mača sākumā parūpējās "Palermo", kad pēc Bresciano sitiena vārtu kreisajā apakšējā stūrī viesi izvirzījās vadībā ar 1:0. Tiesa, pārāk ilgi "Milan" zaudētāju lomā nepalika. Jau 24. minūtē Kakā atrada Ambrosini, kurš bumbu tālāk jau nogādāja "Palermo" vienības vārtos, izlīdzinot rezultātu. Lai arī mājiniekiem piederēja milzīgs teritoriālais pārsvars, uzvaras vārtus milānieši spēja gūt tikai mača pēdējā minūtē, kad pie vārtiem pilnīgi brīvs bija atstāts Inzagi, kurš saņēma bumbu un ar galvu raidīja to kreisajā vārtu stūrī, izcīnot uzvaru mājiniekiem - 2:1.

Vēl citā mačā turnīra līdere "Inter" viesos nespēja uzveikt "Sampdoria", nospēlējot neizšķirti 1:1. Otrā puslaika vidū Kassano izvirzīja mājiniekus vadībā, taču pēc aptuveni desmit minūtēm Krespo izlīdzināja rezultātu.

Itālijas čempionāts futbolā.
24. kārta. 24. februāris.

Milan - Palermo 2:1
Empoli - Catania 2:0
Roma - Fiorentina 1:0
Udinese - Genoa 3:5
Sampdoria - Internazionale 1:1
Cagliari - Lazio 1:0
Livorno - Napoli 1:2
Atalanta - Siena 2:2

Izmantotie resursi:
www.eurosport.com

  +1 [+] [-]

, 2008-02-25 00:04, pirms 16 gadiem
Kuro rreizi jau ac Milana šosezon 90 minute izraujās!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-25 00:10, pirms 16 gadiem
Piespēli uz Ambrozīni padeva Oddo nevis Kaka'. :/

Jāpiemin 41 gadus vecā Fontanas spēle Palermo vārtos. Ja viņš būtu anglis, tad noteikti būtu izlases pamatvārtsargs.

Vēl patika Amauri. Padeva daudzas lieliskas piespēles, pats bīstami uzbruka. Man nebūtu nekas pretī, ja Milāna vasarā viņu nopirktu. Milānistiem tāds uzbrucējs tieši ir vajadzīgs - augumā padevies, labi spēlē ar galvu, labi pārvalda bumbu, var atdot piespēli.

Milānistu rindās izcēlās Ambrozīni, kurš organizēja pirmos vārtus - atdeva piespēli Oddo, kurš viņam uzcēla, ieskrēja soda laukumā un kritienā ielika banku.

Vēl varētu pieminēt Pato - labi pieturēja bumbu, dažbrīd pārcentās, bīstami sita, daudz pārkāpumu uz viņa taisīja. Tehnika viņam ir lieliska, starp citu.

Par Indzagi nav ko daudz teikt - Man Of The Moment.

  -2 [+] [-]

, 2008-02-25 00:12, pirms 16 gadiem
Milan izlīda, sev raksturīgi. Un Arsenal faniem par šito vajadzētu padomāt, pirms iedomīgi virināt mutes!!! Ka tik UCL nesanāk tas pats...

  -4 [+] [-]

, 2008-02-25 00:15, pirms 16 gadiem
Galvenais ir tas, ka BARCA AR 5:1 SAGRAVA LEVANTI UN MADRIDE PAKASA GETAFEI!!! Tikai 2 punktinji starpaa!

STARP CITU ES JAU KADAS 2 STUNDAS GAIDU BARCAS RAKSTU!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-25 00:17, pirms 16 gadiem
silenthill

Es esmu pārliecināts, ka tā arī būs.Der atcerēties, kā Milāna tika tālāk 2003. gadā pret Ajax un 2006. gadā pret Lyon. Domāju, ka galvenais varonis abos gadījumos visiem ir zināms.

Šodien tiesnesis atkal izcēlās. Divas reizes nepamanīja Palermo futbolistu spēli ar roku savā soda laukumā + spēles beigās strīdīgs moments bija Milānas soda laukumā, kad krita Amauri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-02-25 00:40, pirms 16 gadiem
keisx

Es tikai gribeju atgadinat, ka biezi vien Esports.lv Spanijas rakstus liek ar nokaveshanos! Piemeram, Anglijaa jau uzreiz pec speles momentali raksts ieksaa, bet par Spaniju ( man konkretak par Barcu ) ieliek vai nu pec vairakam stundam, vai ari nakoshaja dienaa utt. Tas man isti nepatik...

Un ne jau es te tikai iejaucos, bet biezi vien rakstos visas runas aizsakas ne pa temu un galigi tiek runats par kautko citu!

P.S. OOO tikko paradijas!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-25 01:20, pirms 16 gadiem
Milānai konkrēti paveicies. 3 punkti Milānai ir ļoti daudz, ņemot vērā viņu slikto stāvokli tabulā, kas gan ir uzlabojusies pēdējā laikā un arī lielā mērā pateicoties veiksmei.

Raksts tiešām nav pilnībā precīzs. Sisinjo guva vārtus pēc Vučiniča sitiena, nevis De Rossi. Vizuāli viņi ir ļoti atšķirīgi

Roma spēlēja ļoti labi, kontrolēja bumbu vismaz 60% laika, Viola aizstāvējās ar 11 vīriem. Pelnīta uzvara. Nākamais mačs trešdien būs izšķirošs - pret Inter.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-25 11:50, pirms 16 gadiem
Interesanti būtu apskatīt Itālijas čempionāta tabulu!
Inter nospēlējis neizšķirtu ar Sampdoria - nedrīkst zaudēt svarīgus punktus, cīnoties ar vidusmēra komandām!

     [+] [-]

, 2008-02-25 16:19, pirms 16 gadiem
Lai arī Inter nespēja uzveikt viņus, tomēr viņi vēl nav zaudējuši.