Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Četri ''Udinese'' fani pēc rasistiskiem izteikumiem tikuši pie mūža lieguma apmeklēt mačus

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Četri ''Udinese'' fani pēc rasistiskiem izteikumiem tikuši pie mūža lieguma apmeklēt mačus
Maiks Meņāns un Fabio Mareska. Foto: SIPA/Scanpix

Četri Itālijas A sērijas futbola kluba Udīnes ''Udinese'' līdzjutēji pēc ''Milan'' vārtsargam Maikam Meņānam veltītiem rasistiskiem izteicieniem izpelnījušies liegumu uz mūžu apmeklēt savas komandas spēles.

20. janvāra Itālijas A sērijas 21. kārtas spēle Udīnē starp vietējo ''Udinese'' un ''Milan'' pirmā puslaika vidū uz brīdi tika apturēta pēc tam, kad viesu komandas franču vārtsargs Maiks Meņāns mača galvenajam arbitram Fabio Mareskam norādīja uz mājinieku līdzjutēju rasistiskiem izteikumiem viņa virzienā. Meņāns un ''Milan'' futbolisti pat uz brīdi pameta laukumu.

Pēc spēles tika sākta izmeklēšana, kurā noskaidroja četrus vainīgos. Šiem cilvēkiem piemērots mūža liegums apmeklēt ''Udinese'' mačus ''Bluenergy'' stadionā, pavēstījis klubs.

Izmantotie resursi:
https://www.udinese.it/Apps/WebObje...

     [+] [-]

, 2024-01-29 09:34, pirms 3 mēnešiem
Gan jau tiks uz spēlēm, neticu ka pie iejas visiem pārbauda dokumentus un Itālijā uz rasismu skatās pielaidīgāk nekā citur Eiropā.