Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Boloņu līdz vēsturiskam panākumam aizvedušais Mota vadīs "Juventus"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Boloņu līdz vēsturiskam panākumam aizvedušais Mota vadīs "Juventus"
Tjagu Mota. Foto: Gianluca Ricci/IPA Sport/Zumapress.com/Scanpix

Autoritatīvais futbola žurnālists Fabricio Romano ziņo, ka Turīnas "Juventus" un iepriekšējais "Bologna" galvenais treneris Tjagu Mota noslēguši savstarpēju vienošanos, kas paredzēta līdz 2027. gada vasarai.

Bijušais brazīliešu futbolists, kurš karjeras laikā pārstāvēja Itālijas valstsvienību, spēlētāja karjeru noslēdza 2018. gadā Parīzes "Saint-Germain". Pēcāk viņš sezonu nostrādāja ar šā kluba U19 komandu, bet turpinājumā vadīja A sērijas vienības "Genoa", "Spezia" un "Bologna".

Boloņas komanda šosezon izcīnījusi vēsturisku ceļazīmi uz UEFA Čempionu līgu, kā arī pirms Itālijas meistarsacīkšu pēdējās kārtas spēles vēl pretendē uz bronzas godalgām. "Bologna" Eirokausos nav spēlējusi kopš 2002. gada UEFA Intertoto kausa izcīņas.

Sacīkstē par trešo vietu "Bologna" neklātienes cīņā spēkosies tieši pret "Juventus". Abām ir pa 68 punktiem, bet priekšrocība ir boloņiešiem, kuri rīt spēkosies pret "Genoa". Iepriekš Masimiljāno Allegri atlaidusī "Juventus" sezonu noslēgs sestdien pret Moncas komandu.

Izmantotie avoti:
https://www.bolognafc.it/nota-del-c...

  +2 [+] [-]

, 2024-05-23 18:23, pirms 3 nedēļām
Kļūda! No Motam pakārtotas komandas, kas anyway spēlēs Čempionu līgā, aizgāja uz bardaku, un nav teikts, ka Juventus pārkārtosies zem Motas. Kļūda!

     [+] [-]

, 2024-05-23 19:16, pirms 3 nedēļām
Kāpēc to ļauj darīt pirms pēdējās kārtas?!