Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" treneris Allegri: "Ronaldu paliek Turīnā"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Juventus" treneris Allegri: "Ronaldu paliek Turīnā"
Krištianu Ronaldu un Masimiljāno Allegri. Foto: Reuters/Scanpix

Pēdējā laikā futbola aprindās klejojušas baumas par to, ka futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu varētu nonākt kādā citā klubā. Turīnas "Juventus" galvenais treneris Masimiljāno Allegri atklājis, ka portugālis komandu nepametīs un šo sezonu pavadīs Turnīnas "Juventus" rindās.

Pēdējo nedēļu laikā dažādos avotos izskanējušas baumas, ka Krištianu Ronaldu, viens no visu laiku labākajiem pasaules futbolistiem, tuvākajā laikā varētu nonākt kādā citā futbola klubā. Portugālis šobrīd pārstāv Turīnas "Juventus", un tās galvenais treneris Masimiljāno Allegri pilnībā noliedzis baumas par to, ka Ronaldu dosies prom.

"Ronaldu ir kā "pievienotā vērtība" mūsu komandai," iesāka Allegri," jo viņš ir tas spēlētājs, kurš spēj gūt daudz vārtu. Protams, ka mums jāstrādā arī kā komandai. Ronaldu vienmēr trenējies ar pilnu atdevi. Es esmu lasījis baumas par to, ka Ronaldu varētu nonākt citā komandā, bet viņš nekad mums nav teicis, ka vēlas doties prom. Viņš man atklāja, ka paliks "Juventus" rindās."

Krištianu Ronaldu karjeras laikā piecas reizes atzīts par pasaules labāko futbolistu. Portugālis piecas reizes uzvarējis UEFA Čempionu līgā, kopumā karjerā līdz šim iegūstot 32 nozīmīgus sacensību titulus. Ronaldu ar 134 vārtiem ir visu laiku labākais vārtu guvējs UEFA Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/ronald...

     [+] [-]

, 2021-08-21 17:00, pirms 3 gadiem
Treneris var daudz ko teikt, bet ja Ronaldo gribēs, viņš tagad savāks mantas un aizies vienkārši prom nevienam neko nepasakot!

     [+] [-]

, 2021-08-22 10:08, pirms 3 gadiem
Lincoln Red Imps rakstīja: Treneris var daudz ko teikt, bet ja Ronaldo gribēs, viņš tagad savāks mantas un aizies vienkārši prom nevienam neko nepasakot!
Viņš nav nekāda ielasmeita, kurš vnk ņems un ies kaut kur