Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" rezultatīvākais spēlētājs Divala kā brīvais aģents pievienojas "Roma"

Agris Suveizda

"Juventus" rezultatīvākais spēlētājs Divala kā brīvais aģents pievienojas "Roma"
Paulo Divala. Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Roma" pavēstījis par trīs sezonu līguma parakstīšanu ar nepilnus 29 gadus veco argentīniešu uzbrucēju Paulo Divalu, kurš iepriekšējās septiņas sezonas pavadīja Turīnas "Juventus".

Aizvadītajā A sērijas sezonā Divala sāka 26 no savām 29 spēlēm, guva desmit vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles, apsteigdams Alvaro Moratu (9+7) un kļūdams par Turīnas "Juventus" rezultatīvāko spēlētāju. Vasarā puses sadarbību gan neturpināja. Ilgu laiku baumoja, ka Divala karjeru turpinās "Juventus" principiālajā pretiniecē Milānas "Inter", tomēr beigās viņš nokļuva galvaspilsētā – argentīnieti par vasaras prioritāti izraudzījās "Roma" galvenais treneris Žuzē Morinju.

Profesionālo karjeru Divala sāka "Instituto", Argentīnas čempionātā 38 spēlēs gūstot 17 vārtus, un 18 gadu vecumā par 11,9 miljoniem nokļuva Palermo. Trešajā sezonā Itālijā 34 spēlēs guvis 13 vārtus, Divalu 2015. gadā par 41 miljonu nopirka "Juventus". Pirmajās trijās sezonās Turīnā viņš 98 spēlēs izcēlās ar 52 vārtiem, tomēr pēcāk Divalas loma mazinājās, nākamajos četros gados 112 mačos gūstot 30 vārtus. Kopsummā septiņās sezonās Divala "Juventus" kreklā A sērijā 210 spēlēs guva 82 vārtus, bet Čempionu līgas 53 mačos guva 18 vārtus. Argentīnas izlasē Divalam 34 spēlēs ir trīs precīzi sitieni.

"Juventus" ar 70 punktiem 38 spēlēs A sērijā ieguva ceturto vietu un kvalificējās Čempionu līgas grupu turnīram, bet "Roma" ar 63 punktiem bija sestā, triumfēja Eiropas Konferences līgas debijas sezonā un šosezon spēlēs Eiropas līgas grupu turnīrā. Bez Divalas par velti šovasar pārnācis arī Mančestras "United" serbu balsta pussargs Nemaņa Matičs, bet vienīgais pirkums ir "Lille" turku labais aizsargs Zeki Čeliks.

Izmantotie resursi:
https://www.asroma.com/en/news/2022...

     [+] [-]

, 2022-07-20 15:08, pirms 2 gadiem
Kā Frederico Chiesa ar krusteniskajām un atlabšanu? Atgriezīsies tuvakajā laikā?

     [+] [-]

, 2022-07-20 15:21, pirms 2 gadiem
Number 0 rakstīja: Kā Frederico Chiesa ar krusteniskajām un atlabšanu? Atgriezīsies tuvakajā laikā?
te rāda, ka jādziedē līdz 1. augustam, bet precīzi grūti atrast info

https://www.transfermarkt.com/feder...

  -1 [+] [-]

, 2022-07-20 17:06, pirms 2 gadiem
Aizsēdējās džeks Juve 7 gadus, savus labākos gadus. Neizmantoja savu potenciālu, man liekas tas bija augstāks, pārāk ilgi tur nosēdēja.

     [+] [-]

, 2022-07-20 19:26, pirms 2 gadiem
Lai jau viņam izdodas, varbūt tiešām pie Mourinjo atvērsies, abiem jau esot savstarpējas simpātijas un Mours šo saucot par "savu Paulinjo"
Katrā ziņā ar naudu aplauzās - Juves piedāvātie 7-8mil sezonā bija par maz, gribēja 10. Tagad spēlēs par 6-iem, bet nu, protams, var cerēt uz galveno stabuli komandā.
Chiesa cerams būs atpakaļ uz sezonas sākumu, sākumā varbūt pietaupīšanas režīmā.

     [+] [-]

, 2022-07-20 19:31, pirms 2 gadiem
basiiiccc rakstīja: Aizsēdējās džeks Juve 7 gadus, savus labākos gadus. Neizmantoja savu potenciālu, man liekas tas bija augstāks, pārāk ilgi tur nosēdēja.
Kaut ko tik muļķīgu sen nebiju dzirdējis. Viņam pat piešķīra 10.numuru ar cerību, ka būs nākamais Del Pjēro, bet traumas liedza viņam turpināt progresu, lai gan visus šos gadus viņš bija viens no spožākajiem "Juves" spēlētājiem. Ja ne traumas, tad tagad nebūtu sliktāks par to pašu Benzemā. Bet prieks, ka pievienojās Romai, nevis "Inter", jo tas jau būtu skarbi (mums "Juves" faniem).