Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Ascoli" dublieri nodrošina pirmo vietu

"Ascoli" dublieri nodrošina pirmo vietu
Edgars Gauračs

Vakar neizšķirti ar "AS Roma" dublieriem spēlēja mūsu futbolista Edgara Gaurača pārstāvētā "Ascoli" dublieru komanda. Kā vēlāk atklājās, šis neizšķirts matemātiski nodrošinājis "Ascoli" pirmo vietu C divīzijā. Pats futbolists eSports.lv atklāja, ka šis faktors viņam varētu ļaut tuvākajās nedēļās nospēlēt kādu spēli arī B Sērijā.

"Spēle izvērtās nervoza un ļoti smaga, to parāda arī gala rezultāts - 2:2. Mēs vairāk uzbrukām, bet viss mainījās, kad viens no mūsu centra aizsargiem nopelnīja noraidījumu. 20 minūtes pirms spēles beigām viņi iesita, mēs izlīdzinājām, tad viņi atkal iesita, un mēs spēles beigās vēlreiz izlīdzinājām. Vēlāk tajā pašā dienā neizšķirti ar "Messina" spēlēja mūsu tuvākie sekotāji "Catania", kas nozīmē, ka esam jau garantējuši pirmo vietu Itālijas "Primavera" čempionāta C grupā," eSports.lv pastāstīja Gauračs.

Jautāts kurā komandā viņš aizvadīs turpmākās spēles, Edgars bija neziņā: "Dublieru čempionāta regulārā sezona ar spēli pret "Siena" beidzas 3. maijā, un izslēgšanas spēles sākas jau nākošajā dienā. Atlikušās divas spēles mums principā neko nenozīmē, tādēļ pieļauju iespēju, ka nākošajās divās nedēļās man tiks dota iespēja sevi parādīt arī B Sērijas komandā. Tiesa, pagaidām vēl neviens ar mani par to nav runājis."

Pret "AS Roma" dublieriem Gauračs devās pamatsastāvā, vārtus neguva un aizvadīja visu spēli. Turnīra tabulā "Ascoli" dublieri C grupas otrās vietas īpašniekus "Catania" apsteidz par 6 punktiem, un, lai gan teorētiski punktu skaits pēc atlikušajām divām spēlēm abām komandām var būt vienāds, savstarpējās spēlēs pārāki bijuši "Ascoli" futbolisti.

Izmantotie resursi:
zonacalcio.it

  +6 [+] [-]

, 2008-04-20 13:34, pirms 16 gadiem
nu malacis jāturpina kāpt uz augšu

     [+] [-]

, 2008-04-20 13:39, pirms 16 gadiem
kāds nezin, cik vārti iesisti šosezon?

     [+] [-]

, 2008-04-20 14:03, pirms 16 gadiem
ronnie10 rakstīja: Gauracam ir ligums ar Ascoli Calcio uz 4 gadiem . Edgars jau iesitis 7 vartus chempionaata .

No iepriekšējā raksta par Gauraču.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-20 14:04, pirms 16 gadiem
bush - shis jautajums ir daudz apsriests.. bija kautkur 10varti + -
edgar - mekele citu komandu.. Nah Tev dublieros sēdēt.. Talantiigs jaunietis.. psc.. seezh dublieros..!!

     [+] [-]

, 2008-04-20 14:10, pirms 16 gadiem
vajag paspēlēt pirmajā komandā.

     [+] [-]

, 2008-04-20 15:55, pirms 16 gadiem
nu ir tak laiks zuspēlēt 1ajā komī, kaut vai tajā pašā B seria.

Kā jums liekas, Dublieros itālijā ir augstāks līmenis nekā tepat top Latvijas klubos?

     [+] [-]

, 2008-04-20 15:59, pirms 16 gadiem
to ex-clusive9 : Man liekas ka ja . es redzeju vienu speli .

  -2 [+] [-]

, 2008-04-20 16:02, pirms 16 gadiem
Komandu līmenis nav tik augsts kā LMT virslīgā, toties treniņu kvalitāte gan ir uz pusi labāka (jo cik man zināms, tad rezerves komanda trenējas ar pirmo komandu). Tāka nekur nav jāiet, jo gan jau pienāks arī viņa laiks paspīdēt arī serie B

     [+] [-]

, 2008-04-20 16:27, pirms 16 gadiem
arvix rakstīja: Komandu līmenis nav tik augsts kā LMT virslīgā, toties treniņu kvalitāte gan ir uz pusi labāka (jo cik man zināms, tad rezerves komanda trenējas ar pirmo komandu). Tāka nekur nav jāiet, jo gan jau pienāks arī viņa laiks paspīdēt arī serie B



piekritīšu, ka augstaks par vadošu klubu īmeni iespējams nav, bet nu arī vadošo klubu treninjiem nevajadzetu buut daudz zemaka limeni par turienes... vienigi slodzes varetu buut mazakas!!

bet par virsligas vajakajiem klubiem gan vini varetu buut paraki visas jomas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja