Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Zlatans turpina un 40 gados pagarina līgumu ar "AC Milan"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zlatans turpina un 40 gados pagarina līgumu ar "AC Milan"
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: IMAGO/Nicolo Campo/Scanpix

Itālijas futbola čempione "AC Milan" paziņojusi, ka pagarināts līgums ar uzbrucēju Zlatanu Ibrahīmoviču, kuram rudenī apritēs 41 gads. Vienošanās noslēgta uz vienu sezonu.

"AC Milan" rindās spēlējis arī laika posmā no 2010. līdz 2012. gadam, Zlatans Ibrahīmovičs komandā atgriezās 2019. gada decembrī, pieliekot punktu karjeras nodaļai Ziemeļamerikā. Aizvadītajā sezonā viņš A sērijā guva astoņus vārtus 23 spēlēs, palīdzot "AC Milan" pēc 11 gadu pārtraukuma atgriezties Itālijas tronī. Arī iepriekšējais tituls tika izcīnīts ar Zlatanu uzbrukuma smailē, toreiz viņam 29 mačos iesitot 14 vārtus.

Itālijā viņš pārstāvējis arī nesamierināmo sāncensi Milānas "Inter", kā arī Turīnas "Juventus", ar visām izcīnot vismaz divus valsts titulus. Trofejas Ibrahīmovičs kolekcionējis arī "Barcelona", "Manchester United" un PSG rindās. 2013. gadā viņš ieņēma ceturto vietu "Ballon d'Or" balsojumā, iepaliekot tikai no Krištianu Ronaldu, Lionela Mesi un Franka Riberī. Tiesa, atstatums bija apjomīgs.

Jaunais līgums būs spēkā līdz 2023. gada 30. jūnijam.

Izmantotie resursi:
https://www.acmilan.com/en/news/art...

     [+] [-]

, 2022-07-19 00:26, pirms 2 gadiem
Kurš šai cirkū galvenais klauns, Milan vai Ibra. Ej tak pensijā, spārdi bumbieri.

     [+] [-]

, 2022-07-19 10:53, pirms 2 gadiem
20/21 sezonā Ibra snuķis golus iesita. Sevišķi soda sitienus.
Bet domāju, ka viņa loma komandā ir sapurināt un motivēt jaunos spēlētājus, nevis pa laukumu skriet, lai gan precīzāk, viņa gadījumā - pa laukumu staigāt.
Vai Milan meklē viņam vietu treneru štābā. Nav jau tur duraki, kas paraksta līgumu ar 41 gadīgu veci.