Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ibrahimovičs un Figu iedzīvojušies savainojumos

Ibrahimovičs un Figu iedzīvojušies savainojumos
Zlatans Ibrahimovičs un Luišs Figu
Foto: Digitale

Zviedrijas izlases un Itālijas futbola kluba ''Inter'' uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs 10 dienas pavadīs dzimtenē Zviedrijā, kur centīsies atlabt pēc gūtā ceļgala savainojuma, paziņojuši ''Inter'' kluba pārstāvji.

Savainojuma dēļ Ibrahimovičs jau ir izlaidis pēdējās trīs spēles un nespēlēs arī pret ''Torino'' un ''Cagliari'' komandām Itālijas čempionāta ''Serie A'' ietvaros.
Iespējams, ka nāksies izlaist arī Milānas komandu derbiju, kas norisināsies šī gada 4.maijā.

Šajā sezonā Zviedrijas izlases uzbrucējs ir rezultatīvākais ''Inter'' komandas spēlētājs. Ar 15 gūtajiem vārtiem viņš ieņem piekto vietu Itālijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

''Vēl šorīt Ibrahimovičs aizvadīja vieglu treniņu svaru zālē, bet vēlāk ar komandas galveno treneri Roberto Mančīni tika saskaņots, ka spēlētājs var doties uz Zviedriju vismaz uz 10 dienām, kur viņš izies speciālu treniņprogrammu un ārstēšanās kursu, lai pilnībā atlabtu no gūtā kreisā ceļgala savainojuma'', sacīts ''Inter'' kluba oficiālajā mājaslapā internetā.

Jāpiezīmē, ka nopietnu savainojumu guvis arī Luišs Figu, kurš sastiepis labās kājas muskuli un varētu nespēlēt līdz sezonas beigām.
Tiek runāts, ka sezonas beigās portugālis varētu pamest ''Inter'' vai arī beigt profesionālo karjeru. Ja tā patiešām notiks, tad jāatzīst, ka Figu, iespējams, savu pēdējo spēli itāļu kluba rindās jau ir aizvadījis.

Atgādināsim, ka ''Inter'' patreiz Itālijas čempionāta turnīra tabulā ieņem pirmo vietu, par četriem punktiem apsteidzot ''Roma'' komandas futbolistus. Līdz čempionāta beigām atlikušas piecas kārtas.

Izmantotie resursi:
inter.it

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja