Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Jakvinta cer iekļūt izlasē

Jakvinta cer iekļūt izlasē
Jakvinta nomaina Rafaelu Palladino
Foto: Digitale

Itālijas futbola kluba "Juventus" uzbrucējs Vinčenzo Jakvinta, kurš pagājušajā nedēļā kļuva par galveno varoni spēlē ar "Napoli", atzinis, ka nav apmierināts ar savu mazo spēles laiku Turīnas komandā, kas viņam varētu maksāt vietu izlasē šovasar.

"Man prieks, ka spēlē pret "Napoli", kurā nācu uz maiņu, izdevās gūt vārtus, un es uzskatu sevi par nozīmīgu komandas spēlētāju, lai gan biežāk spēles sāku kā rezervists. Tomēr es baidos, ka mans mazais spēles laiks varētu ietekmēt manas izredzes šovasar spēlēt Eiropas Čempionāta finālturnīrā," Pasaules Kausa ieguvējs Jakvinta pastāstīja Turīnas laikrakstam "Tuttosport".

"Pārejot uz "Juventus", zināju, ka situācija nebūs tāda pati kā Udīnē, kur man bija garantēta vieta pamatsastāvā. Bet, ja godīgi, gaidīju, ka spēlēšu vairāk, tiesa, negaidīju, ka gūšu tik daudz vārtu. Cerams, mani gūtie vārti pārliecinās Itālijas izlases treneri Roberto Donadoni par manu lietderību izlasē. Galvenais izmantot visas dotās iespējas, gluži kā to darīja Alessandro Del Pjero, kad pie "Juventus" stūres bija Fabio Kapello."

Jakvinta šosezon "Juventus" pamatsastāvā sācis astoņas spēles un guvis astoņus vārtus, tiesa, vairāk nekā pusi - piecus - vārtus Vinčenzo iesitis nākot uz maiņu. Rītdien "Juventus" ceļo uz Toskānu, kur paredzēts aizvadīt A Sērijas 29. kārtas spēli ar "Empoli" futbolistiem. Iespējams, Jakvintas uzvaras vārti pret "Napoli" rītdien tiks atalgoti ar vietu pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
www.channel4.com

     [+] [-]

, 2008-03-18 18:04, pirms 16 gadiem
malacis! prieks par vinju! lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-19 09:11, pirms 16 gadiem
Cīnies un tiksi...