Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Eibrahams par 40 miljonu transfēru pārceļas uz ''Roma''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: Eibrahams par 40 miljonu transfēru pārceļas uz ''Roma''
Tamijs Eibrahams. Foto: AS Roma

Itālijas A sērijas komanda ''Roma'' oficiāli paziņojusi, ka no Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Chelsea'' par 40 miljoniem eiro iegādājusies uzbrucēju Tamiju Eibrahamu. Puses noslēgušas līgumu līdz 2026. gada vasarai, spēlētājam pelnot ap pieciem miljoniem eiro ik sezonu.

Par to, ka Londonas ''Chelsea'' futbolists Tamijs Eibrahams pārcelsies uz Itāliju un pievienosies Žuzē Morinju trenētajai ''Roma'', tika ziņots jau pirms pāris dienām. Oficiāli Romas klubs transfēru paziņojis šodien, samaksājot ''Chelsea'' 40 miljonus eiro. Puses likušas parakstu uz līgumu līdz 2026. gada jūnijam, Eibrahamam pelnot aptuveni piecus miljonus eiro sezonā. ''Chelsea'', sākot ar 2023. gada jūniju, ir iespēja atpirkt uzbrucēju par divas reizes lielāku summu, kā Roma viņu iegādājās - 80 miljoniem eiro.

''Var just, ka kāda komanda tevi vēlas redzēt savā sastāvā, un no ''Roma'' puses to sajutu nekavējoties. Klubs ir cienīgs cīnīties par augstākajām vietām. Esmu izcīnījis trofejas iepriekš un to pašu vēlos palīdzēt izdarīt ar ''Roma''. Man ir liels gods, ka varēšu valkāt formu ar devīto numuru. Nevaru sagaidīt, kad satikšu komandu un varēšu uzsākt darbu,'' komandas mājaslapā citēts Eibrahams.

Karjeras laikā Eibrahams spēlējis tādās komandās kā ''Swindon Town'', ''Swansea'' un ''Aston Villa''. ''Chelsea'' sastāvā 82 spēlēs uzbrucējs izcēlās ar 30 gūtiem vārtiem. 2017. gadā Eibrahams debitēja Anglijas izlasē, divus gadus vēlāk gūstot savus pirmos vārtus pret Melnkalni.

2020./2021. gada sezonu ''Roma'' Itālijas A sērijā ar 62 punktiem 38 spēlēs noslēdza septītajā vietā, neiekļūstot Eirokausos. A sērijas jaunā sezona sāksies šajā nedēļas nogalē, ''Roma'' pirmo spēli aizvadot svētdien pret ''Fiorentina''.

Izmantotie resursi:
https://www.asroma.com/en/news/2021...

  -2 [+] [-]

, 2021-08-17 16:06, pirms 3 gadiem
Nesaprotu bagātos klubus. Kapēc pirka flopu Lukaku, kurš vairs neizšaus savas karjeras norietā, ja sastāvā ir tāds nazis kā Abraham?

     [+] [-]

, 2021-08-17 16:13, pirms 3 gadiem
gatis-7 rakstīja: Nesaprotu bagātos klubus. Kapēc pirka flopu Lukaku, kurš vairs neizšaus savas karjeras norietā, ja sastāvā ir tāds nazis kā Abraham?
Pilnīgs cirvis esi? Lukaku karjeras norietā? viņam ir 28 gadi, norakstījis esi mazliet par ātru viņu, laikam nesekoji līdzi pagājušajā sezonā kā viņš spēlēja

     [+] [-]

, 2021-08-17 16:30, pirms 3 gadiem
Neesmu pilnigs cirvis, bet esu sekojis līdz Lukaku gaitām arī citas sezonas. Pats redzēsi ka novembrī jau sildīs solinu Chelsea, jo tur daudz labu speletaju.

     [+] [-]

, 2021-08-17 20:12, pirms 3 gadiem
Florenci spēlēs Milānā.

     [+] [-]

, 2021-08-17 21:16, pirms 3 gadiem
Normāls bizness atkal, Angļu gaumē. Pēc sezonas vai divām pirks atpakaļ par 5kārtīgu cenu Čelsijas gadījumā vispār vāks, cik daudz labu spēlētaju atlaiduši ir pa šo laiku - De Bruyne un Mo Salah kā piemērs.