Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Milānas "Inter" pārtrauks līgumu ar Ēriksenu

Rolands Eliņš

Milānas "Inter" pārtrauks līgumu ar Ēriksenu
Kristians Ēriksens. Foto: PC/Scanpix

Itālijas A Sērijas klubs Milānas "Inter" gatavojas sadarbības pārtraukšanai ar dāņu pussargu Kristianu Ēriksenu, kurš veselības apsvērumu dēļ nevar piedalīties spēlēs.

Kristians Ēriksens nav piedalījies oficiālā futbola spēlē kopš jūnija, kad "Euro 2020" spēlē pret Somiju saļima un tika apdraudēta viņa dzīvība, taču to izdevās glābt. Pēc tam Ēriksenam sekoja rehabilitācijas periods, pēc kura viņam ķermenī tika ievietots kardiovertera defibrilators (ICD).

Nesen tika ziņots, ka Ēriksens Dānijā atsācis individuālos treniņus, ko noorganizējis viņa bērnības klubs, taču ne viņš, ne viņa pārstāvji publiski nav informējuši, vai pastāv plāns turpināt futbolista karjeru.

Taču tas nenotiks A Sērijā, jo noteikumi nepieļauj, ka tur varētu piedalīties spēlētājs ar ievietotu ICD. "Inter" jau iepriekš bija publiski darījusi zināmu, ka A Sērijā Ēriksens vairs nevarēs spēlēt.

Viņam ar "Inter" ir līgums vēl līdz 2024. gadam, taču tiek ziņots, ka abas puses gatavojas šo sadarbību pārtraukt. "Inter" ļaus Ēriksenam kļūt par brīvo aģentu un, iespējams, spēlēt kādā citā valstī, kur medicīniskie noteikumi to pieļauj.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...