Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Forlans un Robens nevarēs palīdzēt saviem klubiem aptuveni mēnesi

Forlans un Robens nevarēs palīdzēt saviem klubiem aptuveni mēnesi
Djēgo Forlans
Foto: AP/Scanpix

Milānas ''Inter'' uzbrucējam Djēgo Forlanam nāksies bez futbola iztikt aptuveni mēnesi, kamēr līdzīga situācija radusies arī citā Eiropas granda klubā Minhenes ''Bayern'', kuram tikpat ilgi nevarēs palīdzēt Arjens Robens.

''Inter'' uzbrucējs Forlans otrdien aizstāvēja savu Urugvajas izlases godu 2014. gada Pasaules kausa kvalifikācijas ietvaros un spēles 32. minūtē pret Paragvaju atzīmējās ar savu 32. precīzo raidījumu izlases rindās, tādejādi kļūdams par izlases visu laiku rezultatīvāko spēlētāju. Neskatoties uz to, pēc spēles izrādījās, ka bijušais Madrides ''Atletico'' uzbrucējs sastiepis kreisās kājas muskuli. Sākumā bija paredzēts, ka Forlans izlaidīs divas nedēļas, bet savainojums izrādījās nopietnāks nekā sākumā konstatēts. Tā kā Forlans Eiropas līgas ietvaros šajā sezonā palīdzēja savam iepriekšējam klubam ''Atletico'', tad jebkurā gadījumā viņš nevarētu palīdzēt milāniešiem Čempionu līgā līdz janvārim. ''Inter'' kādu laiku nevarēs palīdzēt arī Filipe Kautinju, kurš guva savainojumu vakardienas treniņā.

Visu sezonu ar cirkšņa problēmām mocījies Minhenes ''Bayern'' uzbrūkošais pussargs Arjens Robens, un pēc veiktās operācijas vienības galvenais treneris Jups Hainkess izteicies, ka nīderlandietis, iespējams, vienu mēnesi nevarēs palīdzēt savai komandai: ''Arjenam ir jāatpūšas14 dienas un tad viņš varēs atsākt vieglos treniņus. Mēs nevaram precīzi pateikt, kad viņš atgriezīsies komandas apritē.'' Robens šajā sezonā minheniešu rindās četrās spēlēs guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
Football Italia - the Italian football website...
Sky Sports | Sport News

     [+] [-]

, 2011-10-15 17:44, pirms 13 gadiem
veseliibu tev Roben

     [+] [-]

, 2011-10-15 19:08, pirms 13 gadiem
Stikla cilvēks atkal saplīsa.