Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Krespo vēlas ''Inter'' nomainīt pret ''Roma''

Krespo vēlas ''Inter'' nomainīt pret ''Roma''
Ernans Krespo
Foto: Scanpix Sweden

Argentīnas izlases un Itālijas futbola kluba ''Inter'' uzbrucējs Ernans Krespo vēlas pamest savu pašreizējo komandu un pievienoties citam itāļu klubam ''AS Roma'', atklājis spēlētāja aģents.

Tiek minēts, ka Krespo neietilpst komandas galvenā trenera Žozē Mourinju plānos, kā arī kļuvis zināms, ka argentīnietis nav iekļauts to spēlētāju sarakstā, kuri varēs piedalīties UEFA Čempionu līgā, tāpēc spēlētājs nolēmis pamest komandu pēc iespējas ātrāk.

33 gadus vecais uzbrucējs šīs vasaras transfēru perioda laikā jau varēja pāriet uz citu komandu, jo lielu interesi par viņu izrādīja itāļu klubi ''Sampdoria'' un ''Palermo'', taču nekādus darījumus tā arī nepaspēja veikt, jo aizvērās transfēru logs.
Krespo aģents Fernando Idalgo paziņojis, ka janvāra transfēru perioda laikā Argentīnas izlases spēlētājs, iespējams, pievienosies Romas klubam.
''Ernanam vienmēr ir patikusi ''Roma'' un viņš bija ļoti tuvu tam, lai spēlētu tur tad, kad vēl pārstāvēja ''Chelsea''. Sarunas jau tika veiktas, taču toreiz abas puses tomēr nenonāca pie kopsaucēja,'' sacīja Idalgo.

''Krespo nebija arī apmierināts ar to, kas notika pēdējā transfēru dienā, taču tādas lietas futbolā notiek bieži un tagad viņam vajag atrast iespēju sevi parādīt ''Serie A'', kā arī Itālijas kausa izcīņā un nodemonstrēt, uz ko viņš ir spējīgs un cik daudz viņš patiešām ir vērts.
Pagaidām neviens no ''Roma'' kluba pārstāvjiem ar mani nav runājis, bet to, kas tiešām notiks, mēs redzēsim janvārī. Pašlaik Krespo ir jāpierāda ''Inter'' kluba vadībai, ka viņi ir pieļāvuši kļūdu, atstādami viņu ārpus UEFA Čempionu līgas sastāva,'' piebilda Krespo aģents.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-09-13 15:50, pirms 16 gadiem
Tad labāk uz Romu, nekā sēdēt Interā.

  +4 [+] [-]

, 2008-09-13 16:36, pirms 16 gadiem
Ja Crespo pārietu uz Romu, tab Roma varētu arī cīnīties par titulu

  -2 [+] [-]

, 2008-09-13 19:19, pirms 16 gadiem
Crespo pareizi jau domā... Milan ir Pirlo, Kaka`, Ronaldinho... Ronaldo... + vēl citi kruti džeki...

  +2 [+] [-]

, 2008-09-13 19:37, pirms 16 gadiem
Tad Krespo tiktu pamatsastāvā un lietderīgāk izmantots!
My idol!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja