Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Palermo" iegūst Havjeru Pastori

"Palermo" iegūst Havjeru Pastori
Havjers Pastore - nu jau "Palermo" spēlētājs

Itālijas A sērijas Sicīlijas klubs "US Citta de Palermo" no Argentīnas vicečempioniem "Huracan" ir iegādājies talantīgo argentīniešu uzbrūkošo pussargu Havjeru Pastori.

20 gadus vecais Pastore izpelnījās vairāku Eiropas elites klubu uzmanību ar savu lielisko sniegumu Argentīnas clausura čempionāta otrās vietas ieguvēju "Huracan" (cīņā par Argentīnas titulu ar minimālu pārsvaru piekāpās "Velez Sarsfield" komandai) sastāvā, 30 spēlēs gūstot 8 vārtus un apgādājot komandas biedrus ar labām piespēlēm.
Kā iespējamie interesenti tika minēti arī tādi grandi kā Mančestras "United", "Barcelona" un "AC Milan". Spēlētāja aģents apgalvo, ka Pastore noraidījis "United" piedāvājumu, jo vēlējies nonākt klubā, kur viņam būtu lielākas izredzes tikt sastāvā. Iespējams, tas arī ir iemesls, kāpēc Pastore ir izvēlējies pievienoties ne tik "zvaigžņotajai" Palermo komandai.
Aptuvenā pārejas summa ir 7-10 miljoni eiro (dažādos avotos tiek minētas dažādas pārejas summas). Pastores līgums ar "Palermo" ir spēkā līdz 2014. gadam.

Avoti:
goal.com
wikipedia.org.
skysports.com
transfermarkt.de

     [+] [-]

, 2009-07-13 09:33, pirms 15 gadiem
Līdz ar šo pirkumu tiek noņemta papildus slodze uzbrukumu veidošanā no Mikoli pleciem. Nezinu gan vai spēs ātri adaptēties, tas pats Kavāni adaptējās vairāk kā sezonu. Katrā ziņā tādas naudas summas pirkumam ir jākļūst par komandas līderi jau no pirmās kārtas, nez vai izturēs spiedienu no trakajiem sicīliešiem, ja spēle neaizies, tad viņu bez sāls apēdīs.

     [+] [-]

, 2009-07-13 09:47, pirms 15 gadiem
Man liekas, ka čalis ir spējīgs. Bet vai tiešām tā uzreiz no viņa prasīs ņemt spēli uz sevi, vai tad arī Simplisio nedeva pietiekami daudz piespēles pagājušosezon?

     [+] [-]

, 2009-07-13 09:59, pirms 15 gadiem
Simplisio vairāk ar aizsardzību nodarbojās, it kā mēģināja viņu pārtaisīt par deep lying playmaker, bet ne visai veiksmīgi, viņš visu karjeru pārsvarā ir spēlējis par izteiktu DM. Katrā ziņā kopā ar Mikoli varētu būt graujošs uzbrukums, ja vēl Jankoviča pusi no transfēra nopērk atpakaļ, tad sicīlieši jau ir petendenti uz UEFA Eiropas līgu.

     [+] [-]

, 2009-07-13 10:15, pirms 15 gadiem
Nu deep-lying playmaker no Simplisio arī varbūt neiznāks, bet priekš DM viņš labi pieslēdzas komandas uzbrukumiem. Varbūt ar Pastores atnākšanu vairāk uzmanību pievērsīs aizsardzībai, kas zina.. un Jankoviča iegūšana jau laikam arī no Dženovas atkarīga..