Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Džuzepe Maskara pagarina līgumu ar "Catania"

Džuzepe Maskara pagarina līgumu ar "Catania"
Džuzepe Maskara

"Catania" uzbrukuma līderis Džuzepe Maskara ir piekritis pagarināt līgumu ar klubu, tādējādi pieliekot punktu spekulācijām par iespējamo pāreju uz Spāniju vai Angliju.

Džuzepe Maskara "Catania" sastāvā spēlē kopš 2003. gada, un pagājušā sezona
pieredzējušajam (30 gadi) itāliešu uzbrucējam bija veiksmīgākā karjerā - 12 vārti 34 spēlēs; jāņem vērā, ka "Catania" ir turnīra tabulas lejasgala komanda un Maskaras vārtu guvumi veido gandrīz trešo daļu no komandas kopējā gūto vārtu skaita.
Šāds sniegums neizpalika bez ievērības - tika uzskatīts, ka Maskara ir ieinteresējis "Manchester City" un "Villarreal" komandas. Visvairāk gan Maskaras sakarā tika pieminēts cits Serie A klubs - Neapoles "Napoli", kas šajā starpsezonu posmā jau ir pastiprinājusies ar talantīgo pussargu Luku Čigarini un Neapolē dzimušo Itālijas izlases uzbrucēju Fabio Kvaljarellu.
Taču Maskara ir izvēlējies apliecināt savu uzticību Sicīlijas klubam, parakstot "Catania" piedāvāto līguma pagarinājumu, kas ir spēkā 2013. gadam. Kaut gan ilgtermiņa līgums ne vienmēr ir garantija spēlētāja palikšanai klubā, "Catania" vismaz droši var rēķināties ar lielāku transfēra summu no potenciālajiem pircējiem nekā gadījumā, ja tuvotos Maskaras līguma beigu termiņš.

Džuzepes Maskaras lieliskie vārti pret "Palermo":
youtube.com: YouTube - 1/03/09 HD - BELLISSIMO GOL DI...

Avoti:
skysports.com
wikipedia.org

     [+] [-]

, 2009-07-13 09:29, pirms 15 gadiem
Nu, relatīvs, late bloomer, to pašu var teikt par Seržio Flokari u.c. Žēl, ka Sicīlijā nepalika tikpat tehniskais uzbrucējs no Juves sistēmas Paoluči, būtu izcils uzbrukuma tandēms, ja vēl klāt piemet wingeru Morimoto, tad Sicīlijas klubs var cerēt uz labu sezonu. Bez Maskaras, Morimoto un Paoluči sen jau spēlētu Serie B. Noteikti, ja būtu gadus trīs jaunāks spēlētu kādā grandā.

     [+] [-]

, 2009-07-13 09:50, pirms 15 gadiem
Itāliešiem vispār manuprāt ir ļoti raksturīgi t.s. late bloomers, kas "atveras" vecumā virs 25 gadiem vai pat tuvu 30.
Diemžēl neatlika laika uzrakstīt par uzbrucēju rokādi: Tiriboki no Lecce uz Atalanta, Flokari no Atalanta uz Genoa, Milito no Genoa uz Inter, Krespo no Inter uz Genoa. Vismaz par pirmajiem 2 Esportā toč nav rakstīts.

     [+] [-]

, 2009-07-13 09:56, pirms 15 gadiem
Tiriboki Neapole gribēja, laikam nobijās, ieraugot pases datus. Flokari pirms pāris nedēļām itāļu mediji sūtīja uz Juvi, laikam jau Genoa būs tā labākā vieta, šie tomēr spēlē ar trim uzbrucējiem, Krespo liks par target man, Flokari pa malu un otrā malā Palladīno/Skulli/Jankovičs.

     [+] [-]

, 2009-07-13 10:27, pirms 15 gadiem
Opā, tikko ieraudzīju, ka Genoa ir papildinājušies ar Akvafresku Laikam šo sezonu izīrēs, Genoa uzbrukumam izskatās, tuvākajā laikā nekādas izmaiņas nebūs nepieciešamas.

     [+] [-]

, 2009-07-13 19:49, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Tiriboki Neapole gribēja, laikam nobijās, ieraugot pases datus. Flokari pirms pāris nedēļām itāļu mediji sūtīja uz Juvi, laikam jau Genoa būs tā labākā vieta, šie tomēr spēlē ar trim uzbrucējiem, Krespo liks par target man, Flokari pa malu un otrā malā Palladīno/Skulli/Jankovičs.
Flokari zaudējums Atalantai ir būtisks, nezinu, vai izdosies to aizlāpīt ar Tiriboki. Piekrītu, ka Dženovā viņam varētu izdoties.
Atalanta man liekas šajā transfēru periodā ir lielākie zaudētāji - Čigarini, Flokari..