Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Romas "Lazio" galvenais treneris Sarri pēc ceturtā zaudējuma pēc kārtas iesniedz atlūgumu

Agris Suveizda

Romas "Lazio" galvenais treneris Sarri pēc ceturtā zaudējuma pēc kārtas iesniedz atlūgumu
Maurīcio Sarri. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Itālijas futbola klubs Romas "Lazio" oficiāli apstiprinājis vakar medijos izskanējušās ziņas, ka atlūgumu vadībai iesniedzis 70 gadus vecais komandas galvenais treneris Maurīcio Sarri.

Pirmdienas vakarā Romas "Lazio" savās mājās A sērijā ar rezultātu 1:2 piekāpās "Udinese", piedzīvojot ceturto neveiksmi pēc kārtas un septīto zaudējumu – vienpadsmit spēlēs (3-1-7). A sērijā klubs ar 40 punktiem 28 mačos ieņem tikai devīto vietu, jau par 11 punktiem atpaliekot no labāko četrinieka.

Sarri pie galvaspilsētas kluba stūres stājās 2021. gada vasarā. Pirmajā sezonā viņš "Lazio" aizveda līdz piektajai vietai A sērijā, bet otrajā sezonā izcīnīja otro vietu un ceļazīmi uz Čempionu līgu. Apakšgrupā "Lazio" ar 10 punktiem izcīnīja otro vietu, apsteidzot Glāzgovas "Celtic" (2:0, 2:1) un Roterdamas "Feyenoord" (1:0, 1:3) un atpaliekot vienīgi no Madrides "Atletico" (1:1, 0:2). Astotdaļfināla pirmajā spēlē "Lazio" ar 1:0 pārsteidza "Bayern", tomēr Minhenē kapitulēja ar 0:3.

2014. gadā Sarri ieveda "Empoli" A sērijā, bet pa īstam sevi pieteica ar dzimtās Neapoles klubu, pēc tam strādājot arī ar Londonas "Chelsea" (2019. gadā triumfs Eiropas līgā) un Turīnas "Juventus" (Itālijas tituls 2020. gadā). Pēc Sarri demisijas stūri uz nenoteiktu laiku pārņēmis viņa palīgs Džovanni Martušello. Sestdien "Lazio" viesosies pie "Frosinone", bet pēc izlašu pauzes divreiz tiksies ar "Juventus" – gan A sērijā, gan arī kausa pirmajā pusfinālspēlē.

Izmantotie resursi:
https://www.sslazio.it/en/news/comu...