Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Jakvinta: "Vēlos spēlēt pamatsastāvā"

Jakvinta: "Vēlos spēlēt pamatsastāvā"
Jakvinta nomaina Rafaelu Palladino
Foto: Digitale

Vinčenzo Jakvintas gūtie vārti nākot uz maiņu 76. minūtē nedēļas nogalē palīdzēja Turīnas "Juventus" izraut uzvaru pār "Udinese", bet uzbrucējs ar savu rezervista lomu nav apmierināts un vēlas būt pamatsastāva spēlētājs.

"Pārejot uz "Juventus", es zināju, ka nebūs viegli tikt pie spēles laika, tādēļ izmantoju katru iespēju, ko treneris man dod. Protams, man nepatīk sēdēt uz soliņa, nevienam tas nepatīk, bet futbols ir komandas spēle un par sākumsastāva izvēli atbild treneris."

"Spēle pret "Udinese", manu bijušo klubu, bija kā sapnis. Iesist uzvaras vārtus bija fantastiski, cerams arī treneris [Klaudio Ranjeri] tos novērtē. Es nevēlos regulāri nākt uz maiņu un ceru uz iespēju spēlēt pamatsastāvā sestdien pret "Roma". Lai nu kā, galvenais ir, lai komandai izdotos uzvarēt."

Uzvara pār "AS Roma" 23. kārtas ietvaros ļautu "Juventus" samazināt atstarpi līdz otrajai vietam viena punkta attālumā. Iespējams, ka Jakvintam sestdien tiešām tiks dota iespēja sestdien sākt spēli pamatsastāvā, jo malējais pussargs Mauro Kamoranezi ir guvis traumu. Lai gan Kamoranezi nespēlē gluži Jakvintas pozīcijā, Vinčenzo šosezon spēlējis gan kā malējais pussargs, gan arī kā viens no trīs uzbrucējiem.

Izmantotie resursi:
www.channel4.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-02-13 15:54, pirms 16 gadiem
Demar,
Vai tad iznakot uz mainu un iesitot vins nav to piradijis???

  +2 [+] [-]

, 2008-02-13 15:58, pirms 16 gadiem
6DIEN,,, būs tāds mačs,, Es lieku uz Juvi,, Del pjiero un Trezegē Pret Toti,,,

  -3 [+] [-]

, 2008-02-13 16:17, pirms 16 gadiem
man sakumaa likas ka runa iet pa sievieti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja