Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Ascoli" saglabā izredzes

Šodien vienīgajā Itālijas kausa spēlē tikās "Ascoli" un "Fiorentina". Florencieši jau spēles sākumā spēja atrast ceļu uz Bremeča sargātajiem vārtiem, tomēr "Ascoli" pateicoties vārtiem spēles beigu daļā, pirms atbildes spēles saglabā izredzes tikt ceturdaļfinālā.

Par spīti tam, ka stadiona zālājs bija ārkārtīgi mitrs, šī pāra nosacītajiem favorītiem "Fiorentina" jau mača sākumā ar Pablo Osvaldo pūlēm izdevās izveidot vairākus bīstamus momentus pie mājinieku vārtiem, un tikai neveiksmīgie uzbrukumu noslēgumi liedza balti-violetajiem izvirzīties vadībā. Maisam galu 31. minūtē izdevās atsiet bijušajam "Everton" aizsargam Pēram Koldrupam, kurš ar galvu guva vārtus pēc Osvaldo centrējuma. Jo tuvāk nāca puslaika beigas, jo ciešāk saviem vārtiem "Ascoli" tika piespiesti, bet ne debitants Andrejs Mazuhs, ne Massimo Gobi nespēja realizēt savas iespējas.

Pēc pārtraukuma "Ascoli" sāka spēlēt pragmatiskāk, neļaujot šovakar ievērojami pārākajiem pretiniekiem gūt vēl kādus vārtus un šī taktika attaisnojās - 81. minūtē vārtus no soda laukuma vidus guva Stefano Guberti, atstājot "Ascoli" labas izredzes kvalificēties ceturdaļfinālam. Atbildes spēle tiks izspēlēta nākamā gada janvārī.

Latviešu uzbrucējs Edgars Gauračs starp 18 spēlei pieteiktajiem futbolistiem neiekļuva, bet no viņa komandas biedriem jāizceļ vārtsargs Bremečs, kurš neskaitāmas reizes glāba savu komandu no vārtu zaudējumiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-12 14:58, pirms 16 gadiem
zeel(- ka gauracs netika

     [+] [-]

, 2007-12-12 15:38, pirms 16 gadiem
Uz spēli gatavojās 23 futbolisti, starp tiem arī Edgars, bet starp mačam pieteiktajiem 11 sākumsastāva futbolistiem un 7 rezervistiem viņš neiekļuva.