Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Davidss varētu atgriezties Itālijā

Davidss varētu atgriezties Itālijā
Edgars Davidss un Tomass Vermālens.
Foto: AP

Šodien Itālijas futbola A Sērijā spēkiem mērosies grandi "Juventus" un "AC Milan". Intervijā TV kanālam "Sky Italia" Edgars Davidss, kurš spēlējis abos klubos, sniedz savu ieskatu duelī, kā arī dalās pārdomās par iespējamo karjeras turpinājumu.

Savu A Sērijas karjeru Davidss uzsāka 1996. gadā, pārceļoties uz "AC Milan". San Siro publika gan ekstravaganto pussargu tā arī nepaguva novērtēt, jo kājas lūzums viņam maksāja teju visu sezonu, un 1997. gadā Davidss jau valkāja "Juventus" kreklu.

"Mans laiks Turīnā bija ārkārtīgi īpašs. Tolaik mēs devāmies laukumā ar apziņu, ka esam neuzvarami. Visi zina uz ko spējīgs Alessandro Del Pjero, un viņš joprojām komandai dod ārkārtīgi daudz. Lai gan arī Mauro Kamoranezi un Džidži Buffons joprojām ir klubā, galvenā figūra un kluba simbols ir Alekss."

Viens no Davidsa komandas biedriem "AC Milan" rindās bija Paolo Maldīni, kurš ir paziņojis, ka savu karjeru beigs pēc 40 dzimšanas dienas. "Vai Paolo mani pārsteidz? Patiesībā nē, viņš dod man ticību saviem spēkiem, kad viņš atjaunoja kontraktu ar Milānas klubu, es uzreiz to uztvēru kā zīmi sev, varbūt viņa vecumā joprojām redzēsiet mani spēlējam futbolu."

Edgara Davidsa līgums ar "Ajax" izbeidzas pēc šīs sezonas, un, pēc tam kad tika paziņots par Marko van Bastena ierašanos klubā, kļuva acīmredzams, ka līgums netiks pagarināts. Davidss gan plinti krūmos nemet: "Mans līgums izbeidzas dažu mēnešu laikā, un es nopietni apsvēršu sev dotās iespējas. Nevar noliegt, ka arī atgriešanās Itālijā būtu iespējama."

  +5 [+] [-]

, 2008-04-12 11:43, pirms 16 gadiem
savu laik viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem. visu cieņu.

  +3 [+] [-]

, 2008-04-12 11:45, pirms 16 gadiem
mans ar. interesants speletajs !!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-12 11:54, pirms 16 gadiem
Tas būtu super, ja viņš atgrieztos Juvē. Man kaut kā viņš saistās tieši ar šīs komandas krekliņu, bet nu iespējamība manuprāt diezgan maza, jo gadi, gadi...pēdējā laikā neesmu redzējis viņa spēli, bet pieļauju, ka tā arī vairs nav gluži tā, kas bija agrāk, bet anyway čalim lielais respect no manis lai kur viņs spēlētu.

     [+] [-]

, 2008-04-12 12:13, pirms 16 gadiem
Es aju vispār par tādu aizmirsis biju!
Jā juves laiki bij baigie! bet jau vecss Edgars palicis nekā tur nebūs labķ lai Holandā spēlē - vismaz uzlaukuma tiek!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Meric

  +2 [+] [-]

, 2008-04-12 13:04, pirms 16 gadiem
lai tak vel paspeelee.....

  +3 [+] [-]

, 2008-04-12 14:47, pirms 16 gadiem
lielisks spēlētājs bija Juvē, cerams tiks vēl uzspēlēt normālā līmenī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja