Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Pogbā pēc sešiem gadiem Mančestrā atgriežas ''Juventus''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Oficiāli: Pogbā pēc sešiem gadiem Mančestrā atgriežas ''Juventus''
Pols Pogbā un Leonardo Bonuči. Foto: Juventus FC

Itālijas titulētākā futbola komanda Turīnas ''Juventus'' pavēstījusi par Francijas izlases pussarga Pola Pogbā atgriešanos komandā pēc sešiem gadiem Mančestras ''United'' rindās. Francūzis Vecajai lēdijai pievienojies kā brīvais aģents.

Par Francijas izlases futbolista Pogbā atgriešanos Turīnas ''Juventus'' rindās bija zināms jau pagājušajā nedēļā, taču tagad brīvā aģenta pāreja uz A sērijas klubu kļuvusi oficiāla.

29 gadus vecais Pols Pogbā profesionāļa karjeru uzsāka Mančestras ''United'', bet sezonu vēlāk pievienojās ''Juventus'', tās sastāvā aizvadot četras sezonas no 2012. līdz 2016. Gadam.

Iepriekšējās sešas sezonas pussargs pavadīja Anglijas Premjerlīgā, pārstāvot Mančestras ''United''.

Pirmajā posmā Turīnā francūzis palīdzēja ''Juventus'' vienībai četras reizes pēc kārtas triumfēt A sērijā, kā arī aizkļūt līdz 2015. gada UEFA Čempionu līgas finālam, kurā itāļi ar 1:3 zaudēja ''Barcelona''.

Interesi par Francijas futbolista pakalpojumiem izrādīja arī Parīzes ''Saint-Germain'' un Mančestras ''City'', tomēr Pogbā lēma atgriezties Itālijā.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/en/news/ar...

     [+] [-]

, 2022-07-11 15:53, pirms 2 gadiem
Priecīga diena, ko gaidīju jau vairākus gadus. Par spīti nelabvēļu un skauģu rejām, ka PP ir labāks tiktokeris nekā spēlētājs, domāju, ka mums būs ļoti labs N10. Un mids kopā ar Locatelli, Chiesa un Di Maria sāk izskatīties pēc kaut kā patiešām jēdzīga.
FORZA Juve!

     [+] [-]

, 2022-07-11 20:48, pirms 2 gadiem
timoty rakstīja: Priecīga diena, ko gaidīju jau vairākus gadus. Par spīti nelabvēļu un skauģu rejām, ka PP ir labāks tiktokeris nekā spēlētājs, domāju, ka mums būs ļoti labs N10. Un mids kopā ar Locatelli, Chiesa un Di Maria sāk izskatīties pēc kaut kā patiešām jēdzīga.
FORZA Juve!
Nu ja spēlēs kā Francijas izlasē, tad uz kaut ko var cerēt. Domāju, ka Ferdžijs tomēr zināja, ka ar viņu nav kaut kas labs vai arī vienkārši neiederēsies MU, citādāk toreiz jau arī nebūtu palaidis. Mourinho Pogbu nosauca par virusu, nu tad jau redzēs kas un kā. Ja sāk frizūras bieži mainīt, tad gan uz neko labu var necerēt, jo futbols būs otrajā plānā.