Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Serbu goli izskaņā ieved ''Juventus'' un ''Fiorentina'' kausa pusfinālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Serbu goli izskaņā ieved ''Juventus'' un ''Fiorentina'' kausa pusfinālā
No kreisās: Deniss Zakarija, Dušans Vlahovičs un Paulo Dibala. Foto: Reuters/Scanpix

''Coppa Italia'' jeb Itālijas kausa izcīņas pusfinālā iekļuvušas Turīnas ''Juventus'' un ''Fiorentina''. Turīniešus pusfinālā ieveda Dušana Vlahoviča gols 88. minūtē, bet Florences klubu cita serba, Nikola Milenkoviča, vārti kompensācijas laikā.

• 2021. gadā izcīnīto kausu turpina aizstāvēt Turīnas ''Juventus'', kas ar 2:1 izrāva uzvaru pār Redžo Emīlijas klubu ''Sassuolo''.

• Paulo Dibala trešajā minūtē izvirzīja vadībā ''Juventus'', bet nedaudz vairāk kā 20 minūtes vēlāk Hameds Traorē panāca izlīdzinājumu. Turpinājumā ''Sassuolo'' nedaudz vairāk kontrolēja bumbu, bet ''Juventus'' biežāk uzbruka. 88. minūtē par mača varoni kļuva Dušans Vlahovičs, kurš guva savus otros vārtus Vecās lēdijas rindās. Serbu supertalants no kreisā flanga ielauzās soda laukumā un ar rikošeta palīdzību, sitot no asa leņķa, izrāva uzvaru mājiniekiem.

• Pusfinālā Turīnas klubs spēlēs pret savas jaunās zvaigznes Vlahoviča bijušo komandu ''Fiorentina''.

Florences ''Fiorentina'' kompensācijas laikā izrāva uzvaru pār pagājušā gada Itālijas kausa finālisti Bergamo ''Atalanta'' ar 3:2.

• Kausa ceturtdaļfinālā pastarītes lomā esošā ''Fiorentina'' devītajā minūtē izvirzījās vadībā, kad pendeli realizēja Kšištofs Pjateks. Davides Zapakostas un Žeremī Bogas vārti 30. un 56. minūtē ļāva ''Atalanta'' atspēlēties un pārņemt vadību. Pēdējais vārds gan piederēja Vičenzo Italjano vīriem - 71. minūtē Pjateks nerealizēja vēl vienu 11 metru soda sitienu, bet uzreiz savu kļūdu laboja un panāca 2:2. Kompensācijas laika trešajā minūtē uz maiņu nākušais serbs Nikola Milenkovičs izrāva uzvaru ''Fiorentina'' - 3:2.

• Vakar Itālijas kausa pusfinālā pārliecinoši iesoļoja ''Milan'', kas ar 4:0 sagrāva Romas ''Lazio''. Stefano Pjoli trenētie vīri pirmajā puslaikā nodrošināja trīs vārtu pārsvaru, izceļoties Rafaelam Leau un divreiz precīzi sitot Olivjē Žirū. Otrajā puslaikā spēles galarezultātu uzstādīja Frenks Kesjē.

Itālijas kausa ceturtdaļfināls

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Inter – Roma2:0 (1:0)Džeko 2' Sančess 68'
Milan – Lazio4:0 (3:0)Leau 24' Žirū 41' 45'+1 Kesjē 79'
Atalanta – Fiorentina2:3 (1:1)Zapakosta 30' Boga 56' - Pjateks 9' (11m) 71' Milenkovičs 90'+3
Juventus - Sassuolo2:1 (1:1)Dibala 3' Vlahovičs 88' - Traorē 24'

     [+] [-]

, 2022-02-11 08:51, pirms 3 gadiem
Vlahovičam gols nav ieskaitīts, ieskaitīts kā gols savos vārtos.

     [+] [-]

, 2022-02-11 08:54, pirms 3 gadiem
Beigās vārtus gan ieskaitīja kā OG, bet nu D7 vienalga visi nopelni, jo pilnībā pats izveidoja momentu. Moratas uznākšana laukumā kārtējo reizi ievērojami uzlaboja spēli. Kopā ar centīgo Divalu mums ir lielisks trio.
Un - visu cieņu Sassuolo vārtu vīram Pegolo.
Par pārējām spēlēm - Milan pārliecinoši. Romai pēc zaudējuma Mourinjo esot uztaisījis traci ģerbtuvēs un nod*rsis spēlētājus tā, ka daļa tagad reāli apvainojušies un apsver vasarā pamest komandu - bet gan jau ka komandu nāksies pamest pašam Mouram, tā šķiet.
Atalanta pēc it kā novērstajām briesmām pēc pēdējā soda sitiena tā pamatīgi "izslēdzās" un - hopsā! - saņēma iekšās. Tāds ļoti negaidīts spēles noslēgums - pašiem par lielu pārsteigumu.
Pusfināls pret Fiori - nu jā, būs jautri - nemīl viņi mūs vēl vairāk kā agrāk, ja vien iespējams vēl vairāk. Toties mēs dikti mīlam viņus un sakām lielu paldies par Kjēzu un Dušanu!
Forza Juve!

  +1 [+] [-]

, 2022-02-12 14:55, pirms 3 gadiem
Un Bernardeski. Nav produktīvs,net viens no lielākajiem darba zirgiem komandā.

     [+] [-]

, 2022-02-12 15:50, pirms 3 gadiem
Tā ir. Brīžiem viņš tiešām besī ar nespēju realizēt momentus, bet darba apjomu izdara lielu un pasītes arī atdod labas. Atšķirībā no beztolka Bentankura, kas par laimi un labu naudu ir prom.
Kaseenc27 rakstīja: Un Bernardeski. Nav produktīvs,net viens no lielākajiem darba zirgiem komandā.