Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ibrahimovičš apmierināts ar Inter

Ibrahimovičš apmierināts ar Inter
Zlatans Ibrahimovičš

Zviedrijas izlases un Milānas Inter uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičš izteicies, ka ir pilnībā apmierināts ar situāciju Inter klubā un runas par pāreju uz Mančesteras United ir tikai spekulācijas.

Ceturtdien laikraksts The Daily Mirror ziņoja to, ka Mančesteras kluba galvenais treneris sers Alekss Fergusons ir izteicis piedāvājumu Zviedrijas izlases uzbrukuma līderim.

Bet pats Ibrahimovičš Inter Televīzijas kanālam paziņoja: "Vai es esmu lasījis pēdējā laika laikrakstus? Jā, bet tajos neko interesantu neatradu. Esmu laimīgs, kur esmu! Proti, Inter komandā. Un nenožēloju, ka reiz pievienojos šim klubam, jau kopš pirmās dienas šeit."

Lieki atgādināt, ja skaitot visas aizvadītas spēles pagājušajā sezonā Inter sastāvā (kopā 48), Zlatans Ibrahimovičš izcēlās ar 29 rezultatīviem sitieniem pretinieku vārtos.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja