Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Torino" maina galveno treneri

"Torino" maina galveno treneri
Nu jau bijušais "Torino" treneris
Džanni de Biazi. Foto: Digitale

Galvenā trenera nomaiņu veikusi Itālijas futbola kluba "Torino FC" vadība, kura no amata atlaidusi līdzšinējo treneri Džanni de Biazi un viņa vietā iecēlusi Valteru Novellino, kurš ar vienību strādāja pagājušajā sezonā.

"Torino" šo sezonu uzsākuši neveiksmīgi, un komanda pēdējo pilīti savu fanu pacietības kausā iepilināja svētdien, mājās ciešot kaunpilnu sagrāvi pret "Fiorentina". Fanu protesti pēc spēles piespieda rīkoties kluba prezidentu Urbano Kairo, kurš norunāja tikšanos ar komandas galveno treneri Džanni de Biazi.

Acīmredzot, taktiķis nebija spējīgs komandas bosam pateikt neko iepriecinošu, jo "Torino" oficiālā mājaslapa internetā ziņo, ka pie komandas stūres atgriezies Valters Novellino, kuram pēc atlaišanas no darba pagājušajā sezonā ar komandu joprojām ir spēkā līgums.

"Klubs vēlētos paziņot, ka mēs esam atbrīvojuši de Biazi un treneru komandu no viņu pienākumiem klubā. Mēs trenerim vēlam visu labāko nākotnē, un pateicamies par "Torino" labā veikto darbu. Jaunais komandas treneris ir Novellino, kurš nekavējoties pārņem komandas vadību, plašāka prezentācija notiks rītdien pulksten vienos," teikts "Torino" izplatītajā ziņojumā.

Valters Novellino savu A Sērijas karjeru uzsāka 2004./05. gadā, ar pirmo piegājienu aizvedot "Sampdoria" līdz UEFA Kausam. Ar "Torino" šos panākumus viņam gan neizdevās atkārtot, un diez vai komandas fani būs apmierināti ar šādu treneru maiņu.

Izmantotie resursi:
channel4.com