Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Lazio" pastiprinās ar divem argentīniešiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lazio" pastiprinās ar divem argentīniešiem
Viens no "Lazio" jaunieguvumiem
Mauro Zarate
Foto: SCANPIX SWEDEN

Romas "Lazio" futbola klubs ir parakstījis līgumus ar diviem argentīniešu futbolistiem – Mauro Zarati un Huanu Pablo Karizo.

Zarate, kuram šobrīd ir 21 gads, pieder Kataras klubam "Al-Saad" un viņš Romā ir nonācis ar īres līgumu. Zarate pagājušajā sezonā tika izīrēts "Birmingham City" komandai un jaunais uzbrucējs šajā komandā aizvadīja 14 spēles.

Huans Pablo Karizo ir 24 gadus vecs vārtsargs, kurš līdz šim pārstāvēja spēcīgo Argentīnas klubu "River Plate". Karizo "Lazio" sastāvā vajadzēja nonākt jau pagājušajā sezonā, taču radās problēmas ar pārejas dokumentāciju, tādēļ viņa pāreju nācās atlikt.

Abi jauniegūtie futbolisti ir ļoti apmierināti ar to, ka ir izdevies noslēgt līgumu ar tik spēcīgu komandu: "Es izvēlējos "Lazio", jo tas ir lielisks klubs un es nevaru sagaidīt, kad varēšu sākt spēlēt," par savu pievienošanos Romas klubam sajūsmu neslēpa Zarate. "Es esmu lepns valkāt "Lazio" kreklu. Es gribu pateikties visiem faniem par to, ka viņi mani šeit gaida jau vairāk kā gadu," tikpat priecīgs bija arī otrs komandas papildinājums Karizo.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +3 [+] [-]

, 2008-07-07 17:56, pirms 16 gadiem
Zarate ir labs ieguvums. Karizo pēc youtube redzētā izskatās, ka patīk riskanta spēle savu vārtu priekšā. Taču redzams, ka viņam ir arī laba vārtsarga tehnika un reakcija. Vairāk varēs pateikt no spēlēm, jo Youtube klipiņi jau nav nopietns kāda spēlētāja meistarības mērs, labi samontējot, jebkuram var likt izskatīties labi.
Vismaz Balotta, vai kā sauca to 40gadīgo vārtsargu, varēs doties pelnītā atpūtā vai pārkvalificēties par vārtsargu treneri

  -1 [+] [-]

, 2008-07-07 18:19, pirms 16 gadiem
JA, Ballota tiesam var domat tagad par speletaja karjeras beigšanu jo but 2. vartsargam tadaa vecumaa- absurds!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja