Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Frejs paliek Florencē

Frejs paliek Florencē
Sebastiens Frejs
Foto: AFP

Itālijas futbola kluba "Fiorentina" vārtsargs Sebastiens Frejs noliedzis iespējamo pāreju uz kādu spēcīgāku klubu, paziņojot, ka viņš savus mērķus vēlas sasniegt kopā ar "Fiorentina".

"Es palieku Florencē," paziņoja Francijas izlases vārtsargs. "Mēs svīdām asinis, lai tiktu pie iespējas spēlēt Čempionu Līgā, un nākamsezon es vēlos turpināt šo piedzīvojumu. Tas mums būs lielisks izaicinājums."

Frejs Itālijas un Vācijas presē ir vairākas reizes minēts sakarā ar iespējamo pāreju uz Minhenes "Bayern" vai "AC Milan", bet pats futbolists nevēlas atstāt Florenci: "Man bija pāris sarunas ar "Bayern" aģentiem, bet mans kontrakts paredz, ka es vēl trīs gadus spēlēšu "Fiorentina", un klubs no manis šķirsies tikai apmaiņā pret lielu naudas summu. Un galu galā es jūtos laimīgs Florencē, esmu priecīgs, ka man dota iespēja strādāt komandā, kura jaunajai sezonai gatavojas ar milzu ambīcijām."

Izmantotie resursi:
channel4.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-30 21:47, pirms 16 gadiem
zeel ka neparies uz Bayern...jo vinjiem vajdzeja labu vartusargu!
bet tagad jacer ka ar Butt pietiks
veiksme Frejam