Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Donadoni: "Kasano ir iespēja spēlēt izlasē!"

Donadoni: "Kasano ir iespēja spēlēt izlasē!"
Roberto Donadoni
Foto: AFP

Neraugoties uz skandalozo izturēšanos Itālijas futbola "A Sērijas" čempionātā, "Sampdoria" klubā spēlējošajam uzbrucējam Antonio Kasano ir visas iespējas sevi apliecināt, lai iekļūtu nacionālās valstsvienības sastāvā dalībai šovasar notiekošajā "Euro 2008" turnīrā, atzīst pasaules čempionu galvenais treneris Roberto Donadoni.

Atgādināsim, ka 25 gadus vecais spēlētājs aizvadītās nedēļas beigās nopelnīja piecu spēļu diskvalifikāciju par agresīvu izturēšanos un tiesneša apvainošanu "Sampdoria" mačā pret "Torino". Kasano spēles 87. minūtē nopelnīja otro dzelteno kartīti, kas automātiski pārvērtās sarkanajā, un pēc šī soģa lēmuma kļuva agresīvs, novelkot savu formas tērpu un metot ar to tiesnesim. Pēc abu komandu spēlētāju iejaukšanās Kasano, joprojām izkliegdams mutiskus apvainojumus, atstāja laukumu.

"Viņam [Antonio] patlaban nav vieglākais brīdis dzīvē. Ceru, ka viņš saprot savu kļūdīšanos un ir jau aizmirsis šo neveiksmīgo epizodi savā karjerā. Es nemēdzu nosodīt citus cilvēkus. Kasano to labi zina, un viņa iespēja spēlēt izlasē būs atkarīga no viņa paša," atzina Donadoni.

Atgādināsim, ka Itālija šovasar notiekošajā Eiropas čempionāta finālturnīrā ielozēta "nāves" grupā, kopā ar Nīderlandi, Franciju un Rumāniju.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 20:06, pirms 16 gadiem
Ir pelnījis... Sampdorias līderis... Iespējams, ka būtu arī Real līderis, ja ne attieksme.

     [+] [-]

, 2008-03-07 20:10, pirms 16 gadiem
Viņš pats sev visu laiku bojā karjeru.Tā ir Itālija,kur pusjukuši psihopāti nav vaja'dzīgi,ir ko likt vietā.Bet nenoliedzami Totti llīmeņa talants.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja