Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Arnautovičs tiks izīrēts "Inter"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Arnautovičs tiks izīrēts "Inter"
Marko Arnautovičs
Foto: AFP

Nīderlandes futbola klubs "Twente" piekritis uz sezonu izīrēt vienu no savas komandas līderiem Marko Arnautoviču Itālijas A Sērijas grandam Milānas "Inter".

Marko Arnautovičs aizvadīja lielisku sezonu, kopumā Nīderlandes čempionātā izceļoties ar 12 vārtu guvumiem, kas 20 gadus jaunam uzbrucējam ir lielisks rādītājs. Austrijas izlases spēlētājs, neskatoties uz savu iespaidīgo augumu (vairāk par 190 centimetriem) var spēlēt gan uzbrucēja, gan malējā pussarga pozīcijā.

Jau ilgāku laiku klīda baumas, ka starpsezonā viņš atstās "Twente" vienību. Tagad kļuvis skaidrs, ka tā patiešām notiks, jo holandiešu kluba vadība piekritusi izīrēt viņu Milānas "Inter". Milānas klubs nesen šķīrās no sava uzbrukuma līdera Zlatana Ibrahimoviča, tādēļ tagad atkīvi meklē viņam aizvietotāju.

Arnautovičs jau tagad tiek dēvēts par nākotnes Ibrahimoviču, jo viņam ir līdzīga tehnika. Interesanti, ka īres līgumā ir iekļauts punkts, ka viņam jānospēlē "Inter" rindās vismaz desmit spēles, tikai tad Milānas klubs varēs iegādāties šo spēlētāju pavisam. Ja tas netiks izdarīts, Arnautovičs atgriezīsies "Twente". Ar šo klubu viņam ir spēkā līgums vēl uz trīs sezonām.

Marko ir spēlējis visās Austrijas jaunatnes izlasēs, kā arī pagājušā gada izskaņā debitēja Austrijas pieaugušo izlasē.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  -2 [+] [-]

, 2009-08-06 14:02, pirms 15 gadiem
190 cm un var spēlēt malējā pussarga pozīcijā!! Iespaidīgi!!

  -2 [+] [-]

, 2009-08-06 14:03, pirms 15 gadiem
Kāds vēl Zlatana aizvietotājs.. com on.. vai tad Eto nav aizvietotājs.. eh!
Slēpts komentārs: Vynilz

     [+] [-]

, 2009-08-06 14:13, pirms 15 gadiem
viņu atceros labs spēlētājs manuprāt cerams tika laukumā. veiksmi!

  -1 [+] [-]

, 2009-08-06 16:40, pirms 15 gadiem
eee, par viņu taču šausmīgo Chelsea cīnijās, a te dagalam Inter savāca, nu es jau labāk gribēju, lai viņš paspolē pie Chelsea...!

     [+] [-]

, 2009-08-06 17:44, pirms 15 gadiem
ZX rakstīja: eee, par viņu taču šausmīgo Chelsea cīnijās, a te dagalam Inter savāca, nu es jau labāk gribēju, lai viņš paspolē pie Chelsea...!
Ja?Neko taadu nebiju dzirdeejis.A ko vinji soliija?

     [+] [-]

, 2009-08-06 21:55, pirms 15 gadiem
evertonian rakstīja: Kāds vēl Zlatana aizvietotājs.. com on.. vai tad Eto nav aizvietotājs.. eh!
Protams, ka uzreiz viņš Ibras vietā nevar stāties. Interam viņš nozīmēja ārkārtīgi daudz. Bet par nākotni arī jādomā, cik Eto'O ir gadu? Noprovēs Arnautoviču tajā 1 sezonā uz īri un ja būs labs tad nopirks.
Zlatanam viņš atbilst pēc parametriem - garš un tehnisks.