Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pogbā pēc Mančestras pamešanas plāno atgriezties Turīnas ''Juventus''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pogbā pēc Mančestras pamešanas plāno atgriezties Turīnas ''Juventus''
Pols Pogbā. Foto: AFP/Scanpix

Medijs ''Sky Sports'' ziņo, ka Turīnas ''Juventus'' atgriezīsies Pols Pogbā, kurš šajā komandā spēlēja no 2012. līdz 2016. gadam. Sagaidāms, ka puses parakstīs līgumu uz četriem gadiem, kurš oficiāli tiks paziņots šīs nedēļas beigās.

Pols Pogbā no 2016. līdz 2022. gadam pārstāvēja Mančestras ''United'', taču šajā vasarā tika ziņots, ka futbolists Anglijā un ''United'' vairs nespēlēs. Francijas spēlētāja sakarā tika baumota viņa atgriešanās Turīnas ''Juventus'' un ''Sky Sports'' ziņo, ka puses drīzumā izziņos parakstītu vienošanos uz nākamajiem četriem gadiem. Pogbā pārstāvēja ''Juventus'' no 2012. līdz 2016. gadam, 178 mačos dažādos turnīros iesitot 34 vārtus.

Sagaidāms, ka sestdien Pogbā izies medicīniskās pārbaudes, pēc kā pušu vienošanās tiks paziņota arī oficiāli. Jau kopš 2022. gada janvāra francūzim ir bijusi iespēja veikt pārrunas ar citiem klubiem, bet Mančestru viņš pameta uzreiz pēc tam, kad pusēm beidzās līgumsaistības.

''Sky Sports'' ziņo, ka Turīnas ''Juventus'' nebija vienīgā komanda, kas izrādīja nopietnu interesi par Pogbā. Par viņa pakalpojumiem interesējās Premjerlīgas čempione Mančestras ''City''. Kluba galvenais treneris Peps Gvardiola tikās ar Pogbā, bet ''City'' francūzim piedāvāja dāsnu līgumu. Lai ari Pogbā izvērtēja piedāvājumu, viņš no tā atteicās.

No 2016. līdz 2022. gadam Pogbā Mančestras ''United'' sastāvā dažādos turnīros laukumā devās 226 mačos, kuros iesita 39 vārtus. 16 no tiem francūzis iesita 2018./2019. gada sezonā, kas kļuva par viņam individuāli sekmīgāko. Francijas izlases sastāvā futbolists laukumā devies 91 spēlē, iesitot 11 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2022-07-06 13:07, pirms 2 gadiem
Ko ne kopā ar Džata un Verpakovski spēlēt Rīgas Futbola skolā(RFS). Vēl ir laiks izdomāt.