Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Figu tiks piedāvāts jauns līgums

Figu tiks piedāvāts jauns līgums
Luišs Figo
Foto: Digitale

Bijušajam Portugāles izlases spēlētājam Luišam Figu, kurš patreiz pārstāv Itālijas futbola klubu ''Inter'', tiks piedāvāts jauns līgums, paziņojis ''Inter'' kluba prezidents Massimo Moratti.

Moratti apstiprinājis, ka nevēlas, lai Figu atstāj ''Inter'' šīs sezonas beigās un viņam tiks piedāvāts jauns līgums. Uz cik ilgu laiku – tas pagaidām netiek atklāts.

Figu tikai nesen ir atgriezies atpakaļ ierindā, jo viņš bija lauzis kāju. Savainojuma dēļ 35 gadus vecais portugālis nevarēja palīdzēt savai komandai piecus mēnešus.

Portugāļa ātrā izveseļošanās ir atstājusi labu iespaidu arī uz Moratti, kurš necerēja, ka Figu tik ātri spēs atgriezties pie spēlēšanas. Tagad Moratti atklājis, ka atlīdzinās bijušajam Portugāles izlases spēlētājam ar jaunu līgumu.

''Protams, vēl nav īsti skaidrs, vai Figu nevēlēsies beigt savu karjeru šīs sezonas beigās. Taču es noteikti viņam piedāvāšu turpināt spēlēt mūsu komandas sastāvā vismaz vēl vienu sezonu'', paziņoja Moratti.

''Esmu sajūsmināts par to, cik ātri viņš atkal ir uz kājām. Bez nekāda spiediena es piedāvāšu viņam jaunu līgumu un tad jau redzēs, kas notiks tālāk'', piebilda Moratti.

Izmantotie resursi:
www.setantasports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-03-06 19:15, pirms 16 gadiem
Es ceru, ka Figu vēl spēlēs. Tas būtu ļoti labi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-03-06 20:55, pirms 16 gadiem
Bija baumas, ka viņš ies kaut kur, bet viņš nolēma spēlēt inter.. Turklāt kā zināms savu karjieru viņš vēlās beikt Benfica. Tātad zināms, kad viņš grasīsies beigt karjieru..

     [+] [-]

, 2008-03-06 23:55, pirms 16 gadiem
Tas butu jauki! Vel kadu sezonu mierigi var nodot un paradit, ka 35 gadu vecumaa VAR SPELET PROFESIONALAA LIMENII!

Latgalits- PRECIZI!

     [+] [-]

, 2008-03-07 10:31, pirms 16 gadiem
profesionala limeni var speleta ri 60 gadu vecuma... doma sekojosha: 35 nav vecums vel var spelet un spelet...