Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Sneiders: ''Gads ar Mourinju ir 10 sezonu vērts, strādājot ar citu treneri''

Sneiders: ''Gads ar Mourinju ir 10 sezonu vērts, strādājot ar citu treneri''
Veslijs Sneiders un Žozē Mourinju
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Itālijas A Sērijas kluba ''Inter'' pussargs Veslijs Sneiders intervijā franču laikrakstam ''L'Equipe'' atzinis, ka nekad neatgriezīsies Madrides kluba ''Real'' rindās, neskatoties uz to, ka viņš apbrīno tā galveno treneri Žozē Mourinju.

26 gadus vecais Nīderlandes izlases spēlētājs, kurš ir viens no galvenajiem pretendentiem uz ''Zelta Bumbas'' (''Ballon d'Or'') trofeju, ''Real'' rindas atstāja pērnā gada vasarā, Madrides kluba vadībai uzskatot, ka Sneiders komandai nav vajadzīgs. Jau pirmajā sezonā kopā ar ''Inter'' izcīnīja trīs titulus – triumfēts UEFA Čempionu līgā, vietējā čempionātā ''Serie A'' un Itālijas kausa izcīņā. Sezonas beigās jeb šovasar ''Inter'' atstāja tās treneris Žozē Mourinju, kurš ar karalisko klubu parakstīja četru gadu līgumu.

Ilgu laiku klīda runas, ka Mourinju vēlas savas komandas rindās redzēt Sneideru, taču pats spēlētājs Madridē atgriezties vairs nevēlas, neskatoties uz to, ka viņš ir sajūsmā par portugāļu speciālista darba metodēm. Jāatzīmē, ka oktobra beigās Sneiders ar ''Inter'' parakstīja jaunu līgumu, kurš būs spēkā līdz 2015. gadam.

''Protams, esam vairākkārt kontaktējušies ar Mourinju, un viņš ir mēģinājis mani pierunāt atgriezties ''Real''. Taču tas ir neiespējami. Nevēlos atgriezties klubā, kurš ar mani šādi izrīkojās. Nekad vairs neuzvilkšu šī kluba kreklu. Nevaru izlikties, ka nekas nav noticis. Madride man ir sena vēsture. Pēc Čempionu līgas fināla (notika ''Real'' stadionā ''Santiago Bernabeu'' – R.Z.) tribīnēs gāju garām ''Real'' prezidentam Florentino Peresam. Viņš mani apsveica, sakot, ka esmu to pelnījis, bet es paspiedu viņam roku un pateicu paldies. Neesmu tas, kurš vēlas atriebties,'' iesāk Sneiders.

Runājot par Mourinju un ''Zelta Bumbu'', Sneiders piebilda: ''Mourinju ir unikāls treneris. Viena sezona kopā ar Mourinju ir 10 sezonu vērta, strādājot cita trenera vadībā. ''Zelta Bumba''? Jā, man ir iespēja to iegūt. Kopumā uzskatu, ka mediji nav kļūdījušies ar pretendentiem.''

Izmantotie resursi:
football-italia.net
www.lequipe.fr

  +4 [+] [-]

, 2010-11-05 18:25, pirms 14 gadiem
būtu pelnījis Zelta bumbu manuprāt
Slēpts komentārs: Wermahlen
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-11-05 18:51, pirms 14 gadiem
Ko diez tagad teiks Rafa benitezs par šādu teicienu

  +1 [+] [-]

, 2010-11-05 18:58, pirms 14 gadiem
Sneideru esmu uzskatījis par potenciāli labāko pussargu pasaulē jau kopš "Ajax" laikiem. Un tagad viņš patiešām ir sasniedzis slavas augstumus. Interesanti, ka visi klubi, kuros Sneiders savā karjerā spēlējis, ir manā "melnajā sarakstā", bet neskatoties uz to, vienmēr palikšu šī pussarga fans. Ceru, ka viņš iegūs "Zelta bumbu", jo viņš to patiešām ir pelnījis.

P.S.- Runājot par "Real", viņi var tikai kost pirkstos, atskatoties uz nepārdomāto spēlētāju politiku. Robens, Sneiders, Huntelārs, van der Vārts - tie ir spilgtākie piemēri "Real" vadības aunpierismam. Ar to arī viņus apsveicu!

  +3 [+] [-]

, 2010-11-05 19:02, pirms 14 gadiem
Liels, LIELS fui Madrides Real.

     [+] [-]

, 2010-11-05 19:44, pirms 14 gadiem
archellos rakstīja: Ko diez tagad teiks Rafa benitezs par šādu teicienu
Benitesam vel ilgi Liverpooles fani nepiedos man skiet.Sakuma bija tiri OK bet velak palika par tadu idiotu.Kurs perk kkadu Aqulani pa 25 milj,taja pasa laika pec sezonas pardodod Xavi Alanso.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-11-05 23:11, pirms 14 gadiem
fakucis rakstīja: Benitesam vel ilgi Liverpooles fani nepiedos man skiet.Sakuma bija tiri OK bet velak palika par tadu idiotu.Kurs perk kkadu Aqulani pa 25 milj,taja pasa laika pec sezonas pardodod Xavi Alanso.
Rafa Akvamenu tieši nopirka, lai aizstātu Alonso, taču īsti nepiedomāja pie tā, ka Akvamens tomēr nav nekāds pleimeikers. Alonso vietā mēģināja iejusties Lucas, rezultātā pēc 2. vietas EPL izgāzta nākamā sezona (09/10) un arī šī nav diezko spīdoša. Savilkti vēl visādi Poulseni - ar viņu laukumā LFC spēlē 10 pret 12.

  -3 [+] [-]

, 2010-11-05 23:20, pirms 14 gadiem
tuksha dirshana!

     [+] [-]

, 2010-11-06 10:40, pirms 14 gadiem
1)Snaiders pārgāja uz Real,2)nu tik cerēja vinnēt visus un visur,3)nākas vairāk sēdēt uz soliņa nekā spēlēt,4)Reals viņu rupji sakot vienkārši izmet,4)ar Inter izcīnītie trīs tituli pēc kārtas-ja man būtu 3-4 punkts gada laikā es ar treneri uzskatītu par messiju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja