Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Podoļskis oficiāli pievienojas "Inter", Ben Arfa atgriežas Francijā

Podoļskis oficiāli pievienojas "Inter", Ben Arfa atgriežas Francijā
Lukašs Podoļskis vēl "Arsenal" kreklā
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs “Arsenal” apstiprinājusi, ka Lukašs Podoļskis atlikušo sezonas daļu pavadīs Milānas “Inter”.

Lukašs Podoļskis, kurš pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu Londonas “Arsenal", atlikušo sezonas daļu pavadīs Itālijas klubā Milānas “Inter”. Neskatoties uz to, ka Podoļskis pagājušajā vasarā palīdzēja Vācijas izlasei izcīnīt Pasaules kausu, “Arsenal” rindās viņš spēlēja reti. Šosezon laukumā devās tikai 13 reizes (divas pamatsastāvā) un guva trīs vārtus.

“Ikviens no “Arsenal” vēlas novēlēt Lukašam veiksmi A sērijā,” rakstīts paziņojumā kluba officiālajā mājaslapā.
Pirmdien Milānas “Inter” galvenais treneris Roberto Mančīni atklāja savu prieku par Podoļska pievienošanos itāļu klubam, piebilstot, ka vēlētos iegūt arī Minhenes “Bayern” futbolistu Džerdanu Sačiri.

Citam itāļu klubam pievienojies Madrides “Atletico” spēlētājs Alesio Čerči. Djēgo Simeones vēlme savā īpašumā iegūt Fernando Toresu, veicināja spekulācijas, ka Alesio Čerči varētu tikt izīrēts kādai no “Seria A” komandām.
“Atletico” oficiālajā mājaslapā pirmdien paziņots, ka 27 gadus vecais Čerči dosies atpakaļ uz Itāliju. Viņa pagaidu līgums ar AC “Milan” ir uz 18 mēnešiem.

Savukārt Francijas “Ligue 1” komanda “Nice” esot panākusi vienošanos ar “Newcastle United” pussargu Hatemu Ben Arfu. 27 gadus vecajam futbolistam karjera Anglijā neizdevās, nespējot realizēt savu potenciālu “Newcastle United”, bet pēc tam neveiksmīga sezona sekoja arī “Hull City” rindās.

Ben Arfa “Newcastle United” pievienojās 2010.gadā. Viņš kļuva par fanu favorītu pēc vairākiem iespaidīgiem vārtu guvumiem un veiksmīgo spēli laukumā, taču, pasliktinoties viņa attieksmei un sportiskajai formai, tika izīrēts angļu klubam “Hull City”. Ben Arfam Francijā klājies daudz labāk, četras reizes uzvarot “Ligue 1” kā arī vienreiz izcīnot Francijas līgas kausu “Coupe de la Ligue”.

“Nice” pašlaik atrodas 11.pozīcijā, 19 spēlēs gūstot 21 vārtus. Ben Arfa aizvadījis 13 spēles valstsvienības kreklā, savus pirmos vārtus gūstot pret Fēru salām 2007.gadā.

Izmantotie resursi:
OGC Nice
Homepage | AC Milan
F.C. Internazionale Milano - Official Website
The Official Website of Arsenal Football Club |...
Nice announce Hatem Ben Arfa set for medical...

     [+] [-]

, 2015-01-05 21:03, pirms 10 gadiem
Ben Arfa ļoti labs spēlētājs. NCU ļoti labi sevi parādija, dažās spēlēs Tur jau tā lieta, labs, bet trūkst stabilitātes.

  +2 [+] [-]

, 2015-01-05 21:33, pirms 10 gadiem
Ir nepieciešams jauns stils Latvijas presē, un proti, NEVAJAG latviskot svešzemju uzvārdus!!! Kurš žurnālists tik drošs to uzsākt būs? paldies!

     [+] [-]

, 2015-01-05 23:08, pirms 10 gadiem
Petrovics13 rakstīja: Ir nepieciešams jauns stils Latvijas presē, un proti, NEVAJAG latviskot svešzemju uzvārdus!!! Kurš žurnālists tik drošs to uzsākt būs? paldies!
Tak lai latvisko ja tik ļoti grib, bet tādā gadījumā lai obligāti pieraksta nelatviskoto vārdu klāt