Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Dida pārbauda Ančelotti pacietību

Dida pārbauda Ančelotti pacietību
Karlo Ančelotti
Foto: AP

Itālijas A Sērijas vienības ''AC Milan'' galvenais treneris Karlo Ančelotti pabrīdinājis vārtsargu Didu - vēl viena kļūda, un viņš var tikt nosēdināts rezervē.

Brazīliešu vārtsargam līdz šim bijusi ļoti neveiksmīga sezona, taču līdz šim brīdim Ančelotti turpināja viņam uzticēties. Beidzot arī trenera pacietības mērs ir pilns.

''Es uzticos Didam,'' sacīja Ančelotti. ''Taču es zinu, ka Zeļko Kalačs [rezerves vārtsargs - aut.] ir gatavs doties laukumā jebkurā mirklī.''

Itāļu prese uzskata, ka ''AC Milan'' nemainīs vārtsargu prom janvāra transfēru perioda laikā, jo nav alternatīvu, ko likt viņa vietā, tādēļ visticamāk, ka spēlētājs paliks ar komandu vismaz līdz sezonas beigām.

Kā reālākie kandidāti uz Didas vietu ir ''Celtic'' vārtuvīrs Artūrs Borucs, kā arī ''Fiorentina'' futbolists Sebastjans Fraijs. Kāds no viņiem varētu pievienoties milāniešiem vasarā.

Izmantotie resursi:
www.goal.com

  -2 [+] [-]

, 2008-01-04 09:26, pirms 16 gadiem
nu vai ārprāts,neaizgāja bišķi čalim sezona,lai pagaida ČL svarīgās spēles,tur Dida vienmēr ir parjadki,pateicoties viņam arī iegūti 2 kausi!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-04 11:55, pirms 16 gadiem
Borucu negribes Celtic atdot, bet butu siper duper, ja paraditos Milan rindaas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-11 14:39, pirms 16 gadiem
dida palicis paaraak iedomiigs agraak taa nebija vinam dereetu vairaak un ciitiigaak patreneeties tad viss atkal buutu OK!!!!