Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ančeloti atsaka Milānai un nekļūs par tās galveno treneri

Agris Suveizda

Ančeloti atsaka Milānai un nekļūs par tās galveno treneri
Karlo Ančeloti
Foto: AFP/Scanpix

Itāļu futbola speciālists Karlo Ančeloti mikroblogošanas vietnē Twitter paziņoja par to, ka nekļūs par sava bijušā kluba "Milan" galveno treneri. Šo informāciju savā mājaslapā apstiprināja arī "Milan".

"Paldies Milānai par izrādīto interesi. Bija grūti pateikt "nē" klubam, kas man ir tik dārgs, bet man ir nepieciešama atpūta. Vēlu viņiem to labāko," savā Twitter profilā trīs dažādās valodās – angļu, spāņu un itāļu – rakstīja Karlo Ančeloti. Pieredzējušā trenera atteikumu apstiprināja arī klubs: "Karlo Ančeloti mums paziņoja, ka nākamsezon nekļūs par komandas galveno treneri."

Jau ziņojām, ka "Milan" vadība ārkārtīgi vēlējās, lai no Madrides "Real" atlaistais Ančeloti atgrieztos pie komandas stūres. Kluba izpilddirektors Adriāno Galjāni vairākkārt tikās ar Ančeloti un, saskaņā ar medijos pausto informāciju, esot atgriešanās gadījumā solījis no PSG atpirkt bijušo "Milan" uzbrukuma līderi Zlatanu Ibrahimoviču.

Ančeloti "Milan" pārstāvēja gan kā spēlētājs, gan treneris. Futbolista karjerā Ančeloti kopā ar "Milan" divreiz ieguva gan Eiropas kausu, gan Eiropas superkausu, gan starpkontinentālo kausu, kā arī divreiz kļuva par Itālijas čempionu. Trenera karjerā Ančeloti ar "Milan" divreiz triumfēja Čempionu līgā, divreiz ieguva UEFA superkausu, vienreiz ieguva Klubu pasaules kausu, kā arī pa reizei uzvarēja Itālijas čempionātā, Itālijas kausa un superkausa izcīņās.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/MrAncelotti/sta...
Breaking News: CARLO ANCELOTTI: COMUNICATO, 2...

     [+] [-]

, 2015-06-03 10:21, pirms 9 gadiem
Nākamgad gan varētu,tikmēr vadība pamazām varētu mēģināt piesaistīt spēlētājus jau tagad

  +1 [+] [-]

, 2015-06-03 12:23, pirms 9 gadiem
Milānai noderētu labs treneris, pārāk dziļā bedrē iekrituši

     [+] [-]

, 2015-06-03 18:15, pirms 9 gadiem
Novēlu Ančeloti visu to labāko cerams ka tuvākas sezonas būs atpkal trenēt