Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kaladzem sezona beigusies

Kaladzem sezona beigusies
Kaha Kaladze
Foto: AFP

Itālijas futbola kluba ''AC Milan'' aizsargs Kaha Kaladze savainojuma dēļ būs spiests izlaist atlikušo sezonas daļu, teikts kluba oficiālajā mājaslapā. Gruzijas izlases spēlētājam bez futbola būs jāiztiek apmēram pieci mēneši.

31 gadus veco aizsargu šīs sezonas laikā jau ir vajājuši vairāki savainojumi un pēdējo spēli futbolists aizvadīja šī gada 15.februārī, kad viņa pārstāvētā komanda Milānas derbijā piekāpās ''Inter'' ar 1:2.
Kā ziņo ''AC Milan'' kluba oficiālā mājaslapa, Kaladzem Beļģijā tika veikta labās kājas ceļa operācija, kura ir noritējusi veiksmīgi. Tomēr bez futbola gruzīnam būs jāiztiek apmēram pieci mēneši.

Kaladze pārstāv ''Milan'' kopš 2001. gada, pirms tam trīs sezonas aizvadot Ukrainas futbola klubā ''Dynamo Kyiv''. Savainoto spēlētāju sarakstā Kaladze pievienojās Alesandro Nestam un Dženāro Gatuzo, kuriem arī līdz sezonas beigām par spēlēšanu jāaizmirst.

Izmantotie resursi:
fifa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-03 21:41, pirms 15 gadiem
Kaladze varētu būt viens no labākajiem aizsargiem pasaulē, ja spēlētu nedaudz zemāka līmeņa klubā. pārāk agri manuprāt viņs pārgāja uz Milānu. kā arī Milāna ar saviem respektiem Maldini, Viali, Kostakurtai utt tikai neļāva parādīt sevi Kaladzem 100%'īgi. lai nu kā viņs ir lielisks aizsargs. žēl, ka dabūjis traumu... tā jau Nestas nav... kā arī Gatuzo trauma vispār katastrofa...

  +2 [+] [-]

, 2009-03-03 23:16, pirms 15 gadiem
Favalli nevis Viali, piedodos, kļūdījos.

     [+] [-]

, 2009-03-05 18:30, pirms 15 gadiem
Lai Kaladze atbrauc uz Latviju un atkal ''uzsauc'' kādu spēlētāju Pertijam!