Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''AS Roma'' trenerim diskvalifikācija

''AS Roma'' trenerim diskvalifikācija
Lučāno Spaleti
Foto: AFP

Itālijas futbola kluba ''AS Roma'' galvenais treneris Lučāno Spaleti svētdienas mačā pret ''Inter'', kurā Romas klubs cīnījās neizšķirti 3:3, izteicis asas piezīmes spēles ceturtajam tiesnesim, kā rezultātā Romas vadonis saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju.

Itālijas čempionāta ''Serie A'' ietvaros ''Roma'' svētdien izbraukumā tikās ar vietējo ''Inter''. Romas klubs bija vadībā gan ar 2:0, gan 3:1, taču uzvaru nosargāt nespēja. 11 minūtes pirms mača beigām pēc Luiša Figu centrējuma neizšķirtu 3:3 panāca Ernans Krespo. Pēc spēles Spaleti bija ļoti nepamierināts ar tiesāšanu un savas dusmas izgāza uz spēles ceturto tiesnesi, kā rezultātā saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju.

''Lučāno Spaleti par spēles tiesneša asu kritizēšanu ar aizvainojošiem izteicieniem saņēmis diskvalifikāciju,'' apstiprināja sporta tiesnesis Džianpaulo Tosels. Romas klubs saņēmis arī astoņu tūkstošu eiro lielu sodu par līdzjutēju rasistiskiem apvainojumiem ''Inter'' uzbrucēja Mario Balotelli virzienā.
''Spēles otrajā puslaikā Romas kluba līdzjutēji rasistiski apvainoja pretinieku komandas spēlētāju, par ko klubs saņēmis naudas sodu,'' piebilda Tosels.

Tikmēr 13 itāļu klubu spēlētāji, kuru vidū ir tādi pazīstami vārdi kā Patriks Vjerā (''Inter'') un Nikola Legrotalja (''Juventus'') arī saņēmuši vienas spēles diskvalifikāciju, bet ''Lecce'' komandas spēlētājs Luka Arjati diskvalificēts uz trijām spēlēm.

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +2 [+] [-]

, 2009-03-03 21:39, pirms 15 gadiem
Negrasos tagad aizstāvēt Romas fanus, bet pēc tam, kad Baloteli bija iesitis savu pendeli, viņš ar nicinošu sejas izteiksmi ''kušināja'' Romas fanu sektoru, pie lūpām pieliekot pirkstu un pēc tam vēl smējās Panuči sejā, kad viņš centās Baloteli aizrādīt par viņa pretīgo uzvedību. Nezinu, vai tas bija tāpēc, ka viņš dzirdēja, ka tiek rasistiski apvainots, bet šāda rīcība varēja izprovocēt fanus viņu apvainot. Katrā ziņā apbusēja nosodāma necieņa un Baloteli parādīja, kāds gailis viņš ir.

Par Spaleti dusmām viss skaidrs, ne jau bez pamata viņš bija tik dusmīgs (Spaleti vienmēr ir ļoti nosvērts). Kārtējo reizi Inter tiesneša kļūdas dēļ dabūja pendeli. Un Maurinju vēl bija drosme pēc tam paziņot, ka brēkai nav pamata, jo Juve arī dabū tikpat daudz tiesnešu dāvanu kā Inter, un kāpēc tad nebrēcot uz viņiem.

  +5 [+] [-]

, 2009-03-03 21:43, pirms 15 gadiem
Lūk neliels saraksts ar uzvarām, kuras Inter guvušam pateicoties tiesnešu kļūdām, ko izveidojusi respektabla Itālijas mājaslapa Il Messaggerro. Saraksts ir itāļu valodā, bet priekšstats rodas labs. Ievērojiet, ka pēdējā mača pendele sarakstā vēl nav.

Ne par velti Itālijā runā, ka Inter uzvarēja pāgājušogad pateicoties tiesnešiem.
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-03 23:42, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Lūk neliels saraksts ar uzvarām, kuras Inter guvušam pateicoties tiesnešu kļūdām, ko izveidojusi respektabla Itālijas mājaslapa Il Messaggerro. Saraksts ir itāļu valodā, bet priekšstats rodas labs. Ievērojiet, ka pēdējā mača pendele sarakstā vēl nav.

Ne par velti Itālijā runā, ka Inter uzvarēja pāgājušogad pateicoties tiesnešiem.
Pff neticu Juvi jau viņi toč nevinnēja tiesnešu dēļ tīra skaudība no konkurentu puses

  -2 [+] [-]

, 2009-03-03 23:50, pirms 15 gadiem
Klusēšana zelts.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-03 23:52, pirms 15 gadiem
Inter ir nestiliiga komanda! aha

  -3 [+] [-]

, 2009-03-04 01:47, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Lūk neliels saraksts ar uzvarām, kuras Inter guvušam pateicoties tiesnešu kļūdām, ko izveidojusi respektabla Itālijas mājaslapa Il Messaggerro. Saraksts ir itāļu valodā, bet priekšstats rodas labs. Ievērojiet, ka pēdējā mača pendele sarakstā vēl nav.

Ne par velti Itālijā runā, ka Inter uzvarēja pāgājušogad pateicoties tiesnešiem.
da ladna, buutu Juve vai Milan pirmajaa vietaa, tad shitais saraxts buutu par vinjiem!

     [+] [-]

, 2009-03-04 04:39, pirms 15 gadiem
makaweli rakstīja: da ladna, buutu Juve vai Milan pirmajaa vietaa, tad shitais saraxts buutu par vinjiem!
Vari tā domāt, bet te ir runa par acīmredzamu konsekventu tiesnešu ''laipnību'' pret vienu komandu, kura ir arī līgas līdere. Runa nav par skaudību, tā mājaslapa ir neitrāla, ja neesi vēl sapratis.

  -2 [+] [-]

, 2009-03-04 13:31, pirms 15 gadiem
K C D rakstīja: Inter ir nestiliiga komanda! aha
Agrāk ļoti patika, bet pateicoties Mourinju riebjas. Tas pats kas notika ar Chelsea.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-04 23:43, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Vari tā domāt, bet te ir runa par acīmredzamu konsekventu tiesnešu ''laipnību'' pret vienu komandu, kura ir arī līgas līdere. Runa nav par skaudību, tā mājaslapa ir neitrāla, ja neesi vēl sapratis.
It is the most popular daily newspaper in Rome and central Italy; however, it does not sell so well in the rest of the country.