Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

A Sērijas klubs "Siena" sāks sezonu ar sešu punktu deficītu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

A Sērijas klubs "Siena" sāks sezonu ar sešu punktu deficītu
Antonio Konte
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola čempionāta klubam "Siena" par dalību spēļu sarunāšanas skandālā jauno A Sērijas sezonu sāks ar sešu punktu deficītu. Joprojām nav zināms, kādu sodu saņems kluba bijušais treneris Antonio Konte. Savukārt Milānas "Inter" daļējis nonācis Ķīnas investoru īpašumā.

"Siena" sākotnēji bija gatava saņemt piecu punktu sodu un 40 000 eiro lielu naudassodu, taču komisija šādam variantam nepiekrita, uzskatot, ka sods ir par mazu. Beigās tika piekrists sešu punktu atņemšanai, kā arī 100 000 eiro naudassodam. Tāpat diskvalifikācijas piešķirtas vairākiem treneriem un asistentiem. Viens punkts atņemts "Torino" un B Sērijas vienībai "Varese".

Tikmēr Turīnas "Juventus" galvenajam trenerim Antonio Kontem nekas vēl nav skaidrs – viņš bija gatavs saņem trīs mēnešu diskvalifikāciju (tās laikā viņš varētu vadīt treniņus, bet ne būt uz soliņa spēļu laikā), kā arī 200 000 eiro sodu (nauda tiktu novirzīta labdarībai). Šis variants tika noraidīts. Kontes nākamais solis nav zināms. Trenerim draud sods vēl par pārkāpumiem iepriekšējās sezonas laikā, kad viņš trenēja jau pieminēto "Siena". Tikmēr "Juventus" klubs paziņojis, ka medijiem nekādus paziņojumus nesniegs.

Tikmēr Milānas "Inter" klubu daļēji pārpirkuši Ķīnas investori. Lielākā kapitāla daļa gan joprojām pieder līdzšinējam īpašniekam Masimo Morati. Jāpiebilst, ka jaunā sadarbība paredz iespējamu jauna stadiona celtniecību, kas varētu tikt pabeigta līdz 2017. gadam.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
F.C. Internazionale Milano - Sito Ufficiale

  +2 [+] [-]

, 2012-08-02 00:57, pirms 12 gadiem
milaanas derbijs un nenotiek san siro jau skan diivaini

  +2 [+] [-]

, 2012-08-02 11:08, pirms 12 gadiem
mafioso. Kontem tagad mozgas drāž par to, ka viņš varētu būt lietas kursā par to, ka pretinieki saņēmuši naudu no investoriem un Sjēnas pārstāvjiem, lai zaudētu maču. ko šādās situācijās darīt? pats Konte neko kabatā bāzis nav un saistīts arī nē, tāpēc vienkārši žēl, ka par tādu herņu, ko veido korupcija, atbild tādi cilvēki kā Konte.

vairāk interesē itāļu futbolistu protests attiecībā uz Superkopas rīkošanu Ķīnā jau trešo gadu.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-02 19:13, pirms 12 gadiem
Tā itāliešu mafija patiešām ir pieriebusies. Kā gan šādi var vazāt pa dubļiem itāliešu futbola leģendas vārdu?! Vai nevienam vairs tiešām nav atlicis ne kripatiņas veselā saprāta? Bet eju tu un pierādi muļķiem, ka tev taisnība. Kaut tie korumpētie birokrāti Ellē sadegtu! Kauns!

  +2 [+] [-]

, 2012-08-02 23:44, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tā itāliešu mafija patiešām ir pieriebusies. Kā gan šādi var vazāt pa dubļiem itāliešu futbola leģendas vārdu?! Vai nevienam vairs tiešām nav atlicis ne kripatiņas veselā saprāta? Bet eju tu un pierādi muļķiem, ka tev taisnība. Kaut tie korumpētie birokrāti Ellē sadegtu! Kauns!
dzirdēji jaunākās ziņas? Kontem 15 mēnešu diskvalifikācija.

     [+] [-]

, 2012-08-04 19:20, pirms 12 gadiem
termometrs rakstīja: dzirdēji jaunākās ziņas? Kontem 15 mēnešu diskvalifikācija.
Nu, labi vēl ka tā. Domāju, ka zinot itāliešu mafiju visādi varēja gadīties. Izcietīs diskvalifikāciju un viss būs štokos.