Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Riga" telpu futbolisti Čempionu līgas pamatkārtu sāks pret dāņiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Riga" telpu futbolisti Čempionu līgas pamatkārtu sāks pret dāņiem
Rikardinju. Foto: Andris Pupurāns

LETA. Latvijas čempione telpu futbolā "Riga" šodien Čehijas pilsētā Plzeņā UEFA Čempionu līgas pamatkārtas pirmajā spēlē tiksies ar Gentoftes "JB Futsal" no Dānijas. Spēles sākums paredzēts plkst. 17.

26. oktobrī rīdzinieki sestās grupas otrajā mačā tiksies ar mājinieci "Plzen", bet noslēdzošajā spēlē 28. oktobrī spēkosies ar "Radnik" no Bosnijas un Hercegovinas.

"Riga" telpu futbolisti turnīru sāka ar priekšsacīkstēm, kurās uzvarēja visos trīs mačos un nodrošināja pirmo vietu apakšgrupā un iekļūšanu pamatkārtā.

Rīdzinieki šo sezonu sākuši ar izcīnītu Latvijas Superkausu un Latvijas telpu futbola Virslīgā ar četrām uzvarām ir līderi. Savukārt Gentoftes komanda, kas ir deviņkārtēja Dānijas čempione, izcīnījusi trīs panākumus un Dānijas meistarsacīkstēs ierindojas otrajā pozīcijā.

Elites kārtu sasniegs tikai grupas uzvarētāja. Elites kārtā novembrī un decembrī tiks noskaidrotas četras finālturnīra dalībnieces.

     [+] [-]

, 2023-10-25 13:41, pirms pusgada
Dāņi musejiem nav pretinieki,ieris kadus 7 no Rigas.