Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Futzāla zvaigznes Matjušenko un Seņs izjukušo "Nikaru" nomaina pret "Petrow"

Agris Suveizda

Futzāla zvaigznes Matjušenko un Seņs izjukušo "Nikaru" nomaina pret "Petrow"
Germans Matjušenko (otrais no kreisās) un Maksims Seņs (trešais no labās) svin kārtējo titulu. Foto: FK "Nikars"

Par diviem nopietniem pastiprinājumiem šomēnes jau paziņojusi Latvijas telpu futbola bronzas medaļniece "Petrow", kas starpsezonā panākusi vienošanos ar "Nikara" līderiem Germanu Matjušenko un Maksimu Seņu.

Latvijas titulētākais telpu futbola klubs "Nikars", kas pavasarī zeltu izcīnīja jau divpadsmito gadu pēc kārtas, finansiālu grūtību dēļ vairs nestartēs pieaugušo sacensībās. Komandas ilggadējais galvenais treneris Orlandu Duarte pārcēlās uz Francijas augstākās līgas jaunpienācēju, bet jaunas komandas jāmeklē arī spēlētājiem.

Kamēr "Nikara" vietu Eirokausos ieņems vicečempione Daugavpils "LDz/Cargo" (pēc jaunā nosaukuma Daugavpils "Lokomotiv"), divus "Nikara" vadošos spēlētājus pārvilinājusi Rīgas "Petrow", kas pirmoreiz kluba vēsturē tika pie Latvijas medaļām. Vispirms "Petrow" vienojās arī 25 gadus veco Germanu Matjušenko, kurš iepriekšējā gadā tika atzīts par Latvijas labāko telpu futbolistu, bet vakar pavēstīja arī par 34 gadus vecā Maksima Seņa pievienošanos, kurš būs arī galvenā trenera asistents. Seņs, kurš balvu ieguvis trīs reizes, iepriekšējā gada balsojumā ieņēma otro vietu.

Seņs, kurš jau ilgus gadus ir starp rezultatīvākajiem spēlētājiem Virslīgā, bija labākais snaiperis regulārajā sezonā, izceļoties ar 23 precīziem sitieniem un par sešiem apsteidzot Matjušenko, bet izslēgšanas spēlēs viņi bija mainītām lomām – Matjušenko bija pirmais ar 13 vārtiem, bet Seņs guva septiņus. Sezonā kopumā abiem bija pa 30 vārtiem, bet bombardiera balvu mazāk aizvadīto spēļu dēļ ieguva Seņs. Matjušenko tika atzīts par sezonas vērtīgāko spēlētāju.

Klasiskajā futbolā "vienpadsmit pret vienpadsmit" Matjušenko spēlē 1. līgas komandā "New Project" un maijā bija pārbaudē Virslīgas grandā RFS, bet Seņs savulaik 1. līgā ir pārstāvējis "Mettu".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/petrowfc/p...
https://www.facebook.com/petrowfc/p...

     [+] [-]

, 2019-07-29 16:12, pirms 5 gadiem
Seņs savulaik 1. līgā ir pārstāvējis "Mettu"

Viņš spēlēja Virslīgā ''Audas'' sastāvā.