Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Brandi pokers, čempione Argentīna Pasaules kausu Lietuvā iesāk ar 11:0

Brandi pokers, čempione Argentīna Pasaules kausu Lietuvā iesāk ar 11:0
Alans Brandi (Nr. 11) un Argentīnas telpu futbola izlases spēlētāji svin vārtu guvumu. Foto: afa.com.ar

Dalību Lietuvas lielākajās pilsētās Viļņā, Kauņā un Klaipēdā notiekošajā FIFA Pasaules kausa finālturnīrā telpu futbolā iespaidīgi sākusi pašreizējā trofejas īpašniece Argentīna, kas F grupas spēlē ar 11:0 sakāva ASV.

Argentīnieši pirmos četrus vārtus guva jau pirmajās piecās minūtēs, savukārt nākamos četrus paguva iesist līdz 17. minūtei. Neilgi pēc pārtraukuma dienvidamerikāņi rezultātu palielināja līdz 10:0, bet punktu ar precīzu sitienu pielika Argentīnas izlases 11. numurs Alans Brandi - 11:0. Brandi šajā spēlē bija precīzs četras reizes, iekrājot tā saukto pokeru.

Platu soli pretim iekļūšanai astotdaļfinālā spēra cita F apakšgrupas vienība Irāna, kas saspringtā cīņā ar 3:2 salauza Serbijas pretestību. Irāņi pamatus veiksmīgam iznākumam ielika ceturtajā minūtē, kad neilgā laika sprīdī pagājušā Pasaules kausa bronzas medaļniece Irāna guva divus vārtus, tobrīd panākot 2:0 vadību. Interesanti, ka abu vienību rindās pa vienam spēlētājam priekšlaicīgi pameta laukumu - serbiem sarkano kartīti mača pēdējās sekundēs nopelnīja Slobodans Rajčevičs, savukārt irāņiem jau 11. minūtē nācās atvadīties no Hamida Ahmadi.

E grupā pārliecinošus panākumus izcīnīja pirms turnīra Latvijas izlasi pārbaudes spēlē sagrāvusī divkārtējā čempione Spānija un Japāna. Spāņi katrā puslaikā bija precīzi divreiz, ar 4:0 apspēlējot Paragvaju, bet Japāna, pateicoties naturalizētā Artura Oliveiras četriem rezultatīviem sitieniem, ar 8:4 sakāva Angolu.

Pasaules kauss telpu futbolā, 14. septembris

Gr.SpēleRezultāts
EParagvaja - Spānija0:4 (0:2)
Angola - Japāna4:8 (1:3)
FSerbija - Irāna2:3 (1:2)
Argentīna - ASV11:0 (8:0)

Izmantotie avoti:
https://www.fifa.com/tournaments/me...


Kuldīgas "Nikera" kapteinis Arturs Broks. Foto: LFF
1

Kuldīgas "Nikers" izbraukumā atgūst divus vārtus un pirmoreiz izcīna Virslīgas medaļas

Par "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas bronzas medaļnieku pirmoreiz vēsturē kļuvis Kuldīgas "Nikers", kas izbraukumā ar rezultātu 4:2 pārspēja Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" un sērijā uzvarēja ar 2-0. Nesen kuldīdznieki ieguva arī Latvijas kausa bronzu.
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
4

Finālsērija sākas ar "RFS Futsal" uzvaru pendelēs pār "Riga"

Telpu futbola Virslīgas finālsērijas pirmajā mačā "Arēnā Rīga" uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks un pēcspēles sitienu sērija, kurā labāki bija "RFS Futsal" futbolisti, uzvarot "Riga" ar 4:3.
Foto: FC Nikers
1

"Nikers" bronzas sēriju sāk ar 10 vārtiem un drošu uzvaru

Latvijas telpu futbola Virslīgas bronzas sērijas pirmajā spēlē "Arēnā Rīga" "Nikers" ar 10:3 pārspēja "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" vienību.