Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbolisti PK atlasi sāk ar pārliecinošu uzvaru pār Vāciju, Baklanovam hat-trick

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Telpu futbolisti PK atlasi sāk ar pārliecinošu uzvaru pār Vāciju, Baklanovam hat-trick
Andrejs Baklanovs (#9) Latvijas izlases kreklā. Foto: LFF

Latvijas nacionālā telpu futbola izlase šovakar ar cīņu pret Vāciju uzsāka 2024. gada Pasaules kausa (PK) izcīņas kvalifikācijas turnīra pamatkārtu. Latvieši pirmajā puslaikā guva piecus vārtus un Jelgavā triumfēja ar rezultātu 5:1.

Latvija atklāja rezultātu jau ceturtajā minūtē, kad precīzs bija Andrejs Baklanovs. Baklanovs pēcāk pēc soda sitiena izspēles izlases pārsvaru jau dubultoja. Turpinājumā precīzs bija arī Miks Babris un Jānis Pastars, bet puslaika beigās hat-trick sev nokārtoja Baklanovs.

Lieliski sevi vārtos pierādīja Artjoms Križanovskis, kurš vairākkārt Latvijas izlasi glāba praktiski bezcerīgās situācijās. Telpu futbolistiem bieži vien palīgā steidza arī vārtu konstrukcija.

Latvieši visa mača gaitā kontrolēja situāciju laukumā. Goda vārtus viesi guva spēles pirmspēdējā minūtē. Precīzs bija Kristofers Vitigs, kurš izgājienā pret Križanovski viņu apspēlēja, nepaliekot sausā.

Kā latviešiem, tā arī vāciešiem bija vairākas lieliskas vārtu gūšanas iespējas un rezultāts varēja būt krietni vien lielāks. Latvija mača gaitā izpildīja vien 17 sitienus pa vārtiem, kamēr vācieši sita 38 reizes.

PK atlasi Latvijas telpu futbolisti turpinās jau sestdien, kad izbraukumā mērosies spēkiem ar Slovākiju. Otrā apļa mači paredzēti vien nākamgad.

Elites kārtā iekļūs 12 apakšgrupu uzvarētājas, kā arī četras labākās otro vietu ieguvējas. Pārējās astoņas otrajā pozīcijā palikušās izlases piedalīsies ''play-off'' kārtā.

     [+] [-]

, 2022-10-05 21:56, pirms gada
Kādēļ mūsējie apstājās 2. Puslaikā. Vārtu attiecība svarīgi varētu būt cīņa par 2. vietu starp citām grupām. Jau jārēķinās uz priekšu, ja nesanāk dabūt 1. vietu.

     [+] [-]

, 2022-10-05 22:00, pirms gada
Dīvaini, ka Vācija futsālā tik švaka un zemu rangā...

  -1 [+] [-]

, 2022-10-05 22:06, pirms gada
fagcentrs , 22:00, pirms 2 minūtēm , ignorēt , atbildēt
Dīvaini, ka Vācija futsālā tik švaka un zemu rangā....

Nekas dīvains. Vācijā to neuzskata ppar sporta veidu.Puišeļi sēta padzenā bumbu , bet nopietni trenējas hokejā.

     [+] [-]

, 2022-10-05 22:42, pirms gada
Ja jau shitaa pat vaciju sagrauj tad jau medeljas buus?

     [+] [-]

, 2022-10-05 23:21, pirms gada
rronijs rakstīja: Ja jau shitaa pat vaciju sagrauj tad jau medeljas buus?
Latvija ir virs Vācijas(un vēl vairākām futbola valstīm) reitingā, tā ka nekāds pārsteigums.

     [+] [-]

, 2022-10-06 09:27, pirms gada
kas tiem fričiem kait , mūsu stīvie drāž viņus visos caurumos