Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks starptautisks futzāla turnīrs

Rīgā notiks starptautisks futzāla turnīrs
Foto: LFF

No 13. Līdz 18.augustam Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, notiks starptautisks telpu futbola komandu turnīrs ar Latvijas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Gruzijas un Polijas komandu piedalīšanos.

Turnīru rīko starptautiskās augstskolas ISMA vienība, kas 2009./2010.gada Latvijas čempionātā ieņēma astoto vietu deviņu komandu konkurencē. Tāpat mūsu valsti pārstāvēs čempioni „Nikars”, kā arī TSI (devītā vieta aizvadītajā čempionātā).

No viesiem ar „skaļāko” vārdu neapšaubāmi ir „Gazprom-Jugra” – viens no titulētākajiem Krievijas telpu futbola klubiem – 2007./2008.gada vicečempioni, vairākkārtēji bronzas medaļu ieguvēji.

Baltkrieviju pārstāvēs pašreizējie čempioni „Mapid”, ukraiņi deleģējuši „Lokomotiv”, Gruziju pārstāvēs vicečempioni „Algo”, savukārt no Polijas ciemos brauks „T.S. Wisla Krakbet” – komanda, kas, apvieniejoties divām top vienībām, izveidota šovasar ar mērķi atņemt čempiontitulu pazītamajai „Hurtap Łęczyca”.

Izloze lēma, ka A apakšgrupā par divām vietām pusfinālā cīnīsies „Gazprom-Jugra”, „Mapid”, „Nikars” un ISMA, savukārt B apakšgrupā sacentīsies „Lokomotiv”, „Algo”, TSI, „T.S. Wisla Krakbet”.

Apakšgrupu cīņas notiks no 13. līdz 15.augustam, katru dienu no pulksten 12:00 līdz 18:00, 17.augustā no pulksten 17:00 tiks aizvadīti abi pusfināli, kā arī spēles par piekto un septīto vietu, savukārt 18.augustā no pulksten 18:00 spēle par trešo vietu un fināls.

Vairāk informācijas ismacup.lv.

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Lakševics,
FTA sabiedrisko attiecību vadītājs