Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Riga" futzālisti ievērojami kāpj rangā un Čempionu līgas sezonu sāks Serbijā

Agris Suveizda

"Riga" futzālisti ievērojami kāpj rangā un Čempionu līgas sezonu sāks Serbijā
Dmitrijs Kuzmins pret Barselonas futzālistiem. Foto: Riga Futsal Club

Latvijas telpu futbola čempionvienība "Riga" nākamo Čempionu līgas sezonu sāks kārtu vēlāk nekā iepriekšējo un oktobra beigās pamatkārtu aizvadīs Serbijā.

Pagājušo Čempionu līgas sezonu "Riga" sāka ar priekšsacīkšu kārtu Salaspilī un aizcīnījās līdz pat Elites kārtai jeb trešajam posmam, paliekot tikai soli no finālčetrinieka. Šo sezonu "Riga" sāks ar otro posmu jeb pamatkārtu un Čempionu līgas rangā no 34. vietas uzlidojusi uz 13. Rīdziniekiem gan pietrūka vienas vietas, lai iekļūtu pamatkārtas spēcīgā A zara trešajā grozā (A zarā Elites kārtai kvalificēsies trīs no četrām grupas komandām), un būs jāspēlē nosacīti vājajā B zarā, kurā Elites kārtai kvalificēsies tikai grupas uzvarētājas.

Starp pamatkārtas B zara komandām "Riga" bija izsēta visaugstāk un, protams, atradās pirmajā grozā. No otrā groza pretī tika ielozēta sabraukuma saimniece "Banjica" no Serbijas, kā arī priekšsacīkšu kārtas D (Nīderlandes, Armēnijas, Anglijas, Turcijas klubi) un A (Melnkalnes, Īrijas, Ziemeļmaķedonijas, Andoras klubi) grupu uzvarētājas.

Priekšsacīkšu kārta notiks no 20. līdz 25. augustam, bet pamatkārta ir gaidāma no 22. līdz 27. oktobrim. Elites kārtas izloze paredzēta 31. oktobrī, bet spēles – no 26. novembra līdz 1. decembrim. Finālčetrinieks plānots maija sākumā, tā rīkotāja vēl nav zināma.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefafutsalcham...