Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Daugavpils futzāla čempionāta finišs: Kurš būs čempions?

Daugavpils futzāla čempionāta finišs: Kurš būs čempions?
"LDZ Cargo" rudenī ieguva Daugavpils kausu. Pienācis laiks futzāla čempionu titulam?
Foto: Jevgēņijs Jaņens, Sportacentrs.com

Sestdien un svētdien tiks aizvadītas pēdējās divas Daugavpils futzāla čempionāta kārtas, pēc kurām tiks apbalvotas pilsētas labākās komandas. Pirmo spēļu sākums abās dienās plkst. 13:00, bet svētdien viss noslēgsies ar apbalvošanu plkst. 17:00.

Divas kārtas pirms čempionāta beigām turnīra tabulā valda liela intriga, jo vēl nav zināma ne čempione, nedz arī pārējo godalgu ieguvējas. Lieliskā pozīcijā cīņā par pirmo vietu atrodas "LDZ Cargo-1”, kas par pieciem punktiem apsteidz „Latgales Ceļdari”. Tieši šīs divas komandas cīnīsies par pirmo vietu. Jau 15. kārtā gan „Ceļdaris”, gan „LDZ” var nodrošināt sev attiecīgi otro un pirmo vietu, ja vien tiks uzvarētas potenciāli vājākās komandas – „LDZ Cargo-2” un „Ilūkste”. Ja "LDZ" paklups pret savu otro komandu, svētdien mūs gaida abu līdervienību mačs. Šīs cīņas sākums plkst. 16:00, un tieši ar šo maču tiks pielikts punkts 2011. gada sezonai.

Vislielākā neskaidrība ir par trešo vietu, jo uz to pretendē „Vikingi” un „Ditton-Daugava”. Vienības šķir tikai viens punkts, pie tam šīs komandas sestdien tiksies savā starpā. Šī spēle sāksies plkst. 16:00. Tā vienlaicīgi būs arī divu no trīs labāko bombardieru tikšanās – Igors Tolkačs pret Pāvelu Riževski. Viņi rezultatīvāko spēlētāju tabulā uz doto brīdi dala 2./3. vietu, bet par vienu vārtu guvumu vairāk ir Vladimiram Žavoronkovam.

Uzreiz pēc svētdienas pēdējā mača, tas ir, plkst. 17:00 notiks labāko komandu un spēlētāju apbalvošana. Aicinām visus uz Daugavpils Olimpisko centru, lai klātienē pavērotu pēdējās čempionāta cīņas.

Daugavpils futzāla čempionāta tabula

VKomandaSP
1.LDZ Cargo-11437
2.Latgales Ceļdaris1432
3.Vikingi1428
4.Ditton-Daugava1427
5.Norteks1422
6.BFC Daugava1413
7.Ilūkste1410
8.RSS-LRC159
9.LDZ Cargo-2157

, 2011-03-04 11:30, pirms 13 gadiem
Pilnīgs po, kas tur būs čempions Tad jau uzrakstiet arī par Alūksnes futzāla čempionātu.
, 2011-03-04 13:22, pirms 13 gadiem
_stormy_ rakstīja: Pilnīgs po, kas tur būs čempions Tad jau uzrakstiet arī par Alūksnes futzāla čempionātu.
a kas tā tāda Alūksne tur vispār futbols ir???? vai tur pilnīgs PO
Foto: Riga FC
2

''Riga'' otrajā puslaikā iesit piecus un tuvojas telpu futbola čempiona titulam

Šodien Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērijas trešajā spēlē ''Arēnā Rīga'' uzvarēja ''Riga FC'', kas, otrajā puslaikā iesitot piecus vārtus, ar 6:2 apspēlēja ''RFS Futsal''. Sērijā ''Riga'' izvirzījās vadībā ar 2-1, nonākot vienas uzvaras attālumā no titula iegūšanas.
Foto: Riga Futsal Club
1

Finālsērijas trešā cīņa starp ''Riga'' un ''RFS Futsal'': kura komanda izvirzīsies priekšā?

Šovakar pulksten 19.00 ''Arēnā Rīga'' norisināsies Latvijas telpu futbola Virslīgas trešā finālspēle, kurā ''Riga'' spēkosies pret ''RFS Futsal''. Spēles translācija portālā ''Sportacentrs.com''.
Talliss. Foto: Riga Futsal Club

Brazīlietis Talliss iesit un piespēlē, "Riga" panāk izlīdzinājumu finālsērijā

Šovakar izlīdzinājumu Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērijā panāca "Riga", kas "Arēnā Rīga" ar 2:0 pārspēja RFS, revanšējoties par pendelēs piedzīvoto zaudējumu.