Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Sisē "Montpellier" prezidentu nosauc par idiotu, Del Pjēro atsaka "Ajaccio"

Agris Suveizda

Sisē "Montpellier" prezidentu nosauc par idiotu, Del Pjēro atsaka "Ajaccio"
Ziemā Džibrils Sisē tika izīrēts Kataras "Al Gharafa"
Foto: AFP/Scanpix

Eiropas futbola klubi turpina komplektēt sastāvu jaunajai sezonai. Portugāles čempione "Porto" par astoņiem miljoniem eiro nopirkusi Meksikas izlases pussargu Ektoru Ereru, savukārt Marseļas "Olympique" par desmit miljoniem sastāvu papildināja ar Dimitrī Pajē. Tikmēr "Montpellier" prezidenta Luija Nikolēna aizvainojošā piezīme pārvilkusi strīpu baumām par Džibrila Sisē pievienošanos komandai.

"Porto" neilgi pēc sezonas beigām par 70 miljoniem eiro "Monaco" pārdeva Hamesu Rodrigesu un Žuau Moutinju, bet vakar oficiāli apstiprināja pirmo lielo pirkumu. Portugāles čempione par astoņiem miljoniem eiro iegādājās 80% tiesību uz Meksikas izlases centra pussargu Ektoru Ereru, kurš iepriekšējās sezonas pārstāvēja Meksikas klubu "Pachuca". Ar 23 gadus veco spēlētāju noslēgts četru gadu līgums, un tā izpirkuma maksa ir 40 miljoni eiro.

Neskaitot jaunbagātnieci "Monaco", pirmais lielais pirkums veikts arī Francijas čempionātā. Marseļas "Olympique", gatavojoties spēlēšanai Čempionu līgas grupu turnīrā, šajā transfēru periodā darbojas ļoti aktīvi un par 8.8+1.2 miljoniem eiro nopirka "Lille" līderi Dimitrī Pajē, kurš aizvadītajā sezonā 38 spēlēs guva 12 vārtus un atdeva tikpat rezultatīvu piespēļu. Labāko asistentu sarakstā Pajē dalīja pirmo vietu ar topošo komandas biedru Matjē Valbuenā. Vēl marseļieši lenc "Rennes" uzlecošo zvaigzni Romēnu Alesandrinī - pirmie divi piedāvājumi tika noraidīti, bet trešajā piegājienā "Olympique" piedāvāja deviņus miljonus eiro.

Savukārt viens no spēcīgākajiem Vācijas klubiem Lēverkūzenes "Bayer" parakstīja divu gadu līgumu ar Bosnijas un Hercegovinas izlases centra aizsargu Emiru Spahiču, kuru nesen varējām redzēt arī Rīgā. Edina Džeko brālēns sezonas otro pusi pavadīja īrē Mahačkalas "Anzhi", bet pirms tam pusotru gadu spēlēja Spānijas klubā "Sevilla". "Anzhi" bija iespēja par pusotru miljonu iegūt 32 gadus veco Spahiču savā īpašumā, bet tā netika izmantota. Pārejas maksa uz "Bayer" netiek izpausta. Tikmēr cits Spānijas klubs Bilbao "Athletic" ir oficiāli apstiprinājis "Real Betis" līdera Benjata Ečevarijas iegādi. Par 26 gadus veco pussargu tika samaksāti astoņi miljoni eiro.

Francijas presē pēdējās dienās baumoja par Džibrila Sisē pāreju uz bijušo Francijas čempioni "Montpellier". Francūzis pēc mutiskas vienošanās esot lauzis līgumu ar QPR, kas izkrita no Anglijas Premjerlīgas, un vēloties atgriezties Francijā. Taču baumas par "Montpellier" ātri izplēnēja. Kluba prezidents un īpašnieks Luijs Nikolēns, kurš regulāri izceļas ar skandaloziem izteikumiem, sacīja, ka nevēlas savā komandā spēlētāju, kurš klubos piestrādā par dīdžeju (Sisē kā dīdžejs nule viesojās tieši Monpeljē). Nikolēna replika nepalika bez uzmanības.

"Cik žēl, ka man neizdevās pievienoties tik labam klubam kā "Montpellier". Tā ir skaista pilsēta ar idiotu prezidenta amatā. Paldies par atbalstu, bet man ir žēl fanu. Atbalstīt klubu ar tādu pakaļu prezidenta krēslā droši vien nav viegli," Sisē sacīja savā Twitter kontā. "Montpellier" pirms dažām dienām oficiāli apstiprināja divu gadu līguma parakstīšanu ar kotdivuāriešu malējo aizsargu Siaku Tjenē, kuram beidzās līgums ar PSG. Cits Francijas klubs "Ajaccio", kas nosargāja vietu "Ligue 1", atklāja, ka izteica piedāvājumu leģendārajam uzbrucējam Alesandro Del Pjēro, tomēr 38 gadus vecais itālietis, kurš pašreiz spēlē Austrālijā, atteica. Jūnija sākumā par Korsikas kluba galveno treneri kļuva bijušais "Juventus" uzbrucējs Fabricio Ravanelli, kurš līdz šim "Juventus" strādāja par jauniešu treneri.

Izmantotie resursi:
OM.net - Site officiel de l'Olympique de Marseille
FCPorto
Bayer 04 Leverkusen Fussball GmbH
.: Athletic Club - Web Ofiziala / Web Oficial /...
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...

     [+] [-]

, 2013-06-29 15:10, pirms 11 gadiem
Cisse pēc tā kājas lūzuma tā arī nav spējis atgriezties savā iepriekšējā līmenī..

  +1 [+] [-]

, 2013-06-29 15:40, pirms 11 gadiem
(Sisē kā dīdžejs nule viesojās tieši Monpeljē). Pēdējā laikā rakstos bieži redzu vārdu nule. Ko tas īsti nozīmē?

  -1 [+] [-]

, 2013-06-29 15:42, pirms 11 gadiem
Adebayor, Cisse, Ballack and Essien dancing... labs video ar Cisse piedalīšanos.

     [+] [-]

, 2013-06-29 15:48, pirms 11 gadiem
nukinsh rakstīja: (Sisē kā dīdžejs nule viesojās tieši Monpeljē). Pēdējā laikā rakstos bieži redzu vārdu nule. Ko tas īsti nozīmē?
nesen, tikko

     [+] [-]

, 2013-07-01 12:12, pirms 11 gadiem
Vai tas ir Will I Am (attelaa) ?