Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Marseļas "Olympique" aizsargam sezona beigusies

Agris Suveizda

Marseļas "Olympique" aizsargam sezona beigusies
Sesars Aspilikueta tiek nonests no laukuma
Foto: AP/Scanpix

Vakar kārtējā Francijas čempionāta spēlē Marseļas "Olympique" savā laukumā pārliecinoši ar 4:0 pieveica "Montpellier", izvirzoties pirmajā vietā turnīra tabulā. Tomēr uzvaru aizēnoja kāda nepatīkama vēsts - ceļgala krustenisko saišu plīsuma dēļ šī sezona acīmredzot beigusies aizsargam Sesaram Aspilikuetam.

Starpsezonā pirmais pašreizējās Francijas čempiones Marseļas "Olympique" pirkums bija Sesars Aspilikueta, kurš no "Osasuna" tika iegādāts par septiņiem miljoniem eiro. Marseļieši lika lielas cerības uz perspektīvo un tikai 20 gadus (nu jau viņam apritējis 21 gads) veco spāņu aizsargu, kurš spēlējis visa vecuma Spānijas jauniešu izlasēs, bet šovasar klauvēja arī pie lielās izlases durvīm.

Tomēr sezonas pirmajos mēnešos Aspilikueta nerādīja to sniegumu, kādu no viņa gaidīja Didjē Dešāms un kluba vadība. Daudzi izteica cerību, ka labās malas aizsargam nepieciešams laiks, lai adaptētos jaunā vidē un čempionātā (gluži kā argentīniem Lučo Gonsalesam, kurš atvērās tikai pagājušās sezonas otrajā pusē), taču skaidrs, ka vismaz šīs sezonas ietvaros Aspilikuetas transfērs ir izvērties pat ļoti neveiksmīgs - proti, spāņu aizsargam sezona nu jau ir beigusies.

Vakar Marseļas "Olympique" savā laukumā uzņēma tobrīdējo turnīra vicelīderi "Montpellier". Marseļieši bija pārāki ar 4:0, taču Aspilikueta jau 14.minūtē tika nomainīts. Aizsargs savainojumu guva, bloķējot pretinieka piespēli soda laukumā. Pēcāk Aspilikueta tika nogādāts tuvējā slimnīcā, un ārsti viņam konstatēja ceļgala krustenisko saišu plīsumu, kas nozīmē tikai vienu - bez futbola Aspilikuetam nāksies pavadīt aptuveni pusgadu. Šosezon Aspilikueta visos turnīros kopā aizvadīja 18 spēles un guva vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
OM.net - Site officiel de l'Olympique de Marseille

     [+] [-]

, 2010-11-28 13:57, pirms 13 gadiem
c` nau labi

     [+] [-]

, 2010-11-28 15:49, pirms 13 gadiem
Tiesam zeel.

     [+] [-]

, 2010-11-28 18:07, pirms 13 gadiem
video naw ?