Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Atlaists "Nantes" galvenais treneris

Agris Suveizda

Atlaists "Nantes" galvenais treneris
Mišels Der Zakarjans
Foto: SIPA

Francijas futbola kluba „Nantes” prezidents Valdemars Kita paziņojis par līdzšinējā galvenā trenera Mišela Der Zakarjana atbrīvošanu no amata. Par viņa aizvietotāju ļoti iespējams kļūs bijušais „Lyon” galvenais treneris Alēns Perens.

Pēc ļoti neveiksmīgā sezonas sākuma – trijās spēlēs tikai viens izcīnīts punkts – darbu zaudējis „Nantes” galvenais treneris Mišels Der Zakarjans. Par Der Zakarjana, kura saknes meklējamas Armēnijā, liktenīgo spēli kļuva svētdien aizvadītā cīņa pret Francijas vicečempioniem „Bordeaux”, kurā tika ciests zaudējums ar 0:2.

Aizpagājušajās sezonas beigās pēc izkrišanas uz „Ligue 2” tika atlaists toreizējais galvenais treneris. Viņa vietu ieņēma viņa palīgs Der Zakarjans, kurš tādējādi līdz kluba pašai virsotnei nokļuva no otrās komandas trenēšanas. Der Zakarjanam kluba prezidents Kita deva solījumu – ja tiks izcīnīta ceļazīme uz „Ligue 1”, tad nākošajā sezonā viņš saglabās savu amatu jebkura notikumu attīstības variantā. Tomēr savu solījumu Kita neturēja, un armēnim ar franču pasi nācās atstāt komandu jau pēc neveiksmēm pirmajās trijās spēlēs. Skaidrs, ka dalīta priekšpēdējā vieta tabulā nebija tas, uz ko cerēja kluba vadība un līdzjutēji.

Tā kā no darba atbrīvoti gan Der Zakarjans, gan viņa asistents, nākamajā spēlē pret „Le Mans” spēlētājus komandēs kluba tehniskais direktors Kristians Lariepe. Der Zakarjana vietu pie komandas stūres ļoti iespējams ieņems Alēns Perens, kurš pagājušajā sezonā aizveda „Olympique Lyonnais” līdz septītajam Francijas čempionu titulam pēc kārtas. Viņa "CV" var atrast arī tādu komandu nosaukumus kā Marseļas „Olympique” un „Portsmouth”. Perens pirmdien jau bija ieradies Nantē, lai uzsāktu pārrunas ar kluba vadību, tomēr pašlaik viņā liktenis vēl ir miglā tīts.

Izmantotie resursi:
fcnantes.com

  -4 [+] [-]

, 2008-08-26 23:25, pirms 16 gadiem
off topic! Queens Park Rangers vadiba 3-0 pret Carlisle U
un Derby savukart vadiba 1-0 pret preston!

  -4 [+] [-]

, 2008-08-26 23:29, pirms 16 gadiem
jee 4-0 Queens vinee! 89 minuute!

  -2 [+] [-]

, 2008-08-26 23:38, pirms 16 gadiem
uzvara apsveicu!!!! gorsku un pereplotkinu!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-27 00:03, pirms 16 gadiem
No vienas puses - liigas jaunpienaaceeji, itkaa big deal, ka neveiksmiigs saakums.... no otras puses - tas tikai noziimee to, ka shajai sezonai Nantes ir lieli plaani (vismaz paliksana augstaakajaa liigaa)... no tresaas puses - Nantes varbuut grauz dazas labas citas "jauninjaas" komandas veiksmiiigais saakums?

p.s. offtopicotaajam - shaadas lietas var spamot tam attieciigi atveeleetajos rakstos (par shiem 2 klubiem, taadi noteikti ir) vai arii var uztaisiit forumaa Live! nav ar shaadaam lietaam monologaa jaapiebe*d raksts!

     [+] [-]

, 2008-08-27 10:28, pirms 16 gadiem
Neveiksmīgs sezonas sākums un jau treneris "nolido no krēsla"! Nezinu vai bijušais "Lyon" treneris spēs kaut ko diži mainīt.;( Dzīvosim redzēsim!

     [+] [-]

, 2008-08-27 18:20, pirms 16 gadiem
Nu es jau buutu ljoti prieciigs ja Perins staatos pie Nantes stures. Mnas acis Alans ir viens no labakajiem treneriem pasaulee un zheel jau ka vinjsh netrenee kaadu specigaku komandu eiropa vai tepat Francijaa!

     [+] [-]

, 2008-08-28 01:14, pirms 16 gadiem
Vajadzētu Bartēzu par ''Nantes" treneri!


p.s. ar ko Fabjēns Bartēzs nodarbojas šobrīd?

     [+] [-]

, 2008-08-28 16:23, pirms 16 gadiem
Western rakstīja: Vajadzētu Bartēzu par ''Nantes" treneri!


p.s. ar ko Fabjēns Bartēzs nodarbojas šobrīd?

On January 25th, 2008, after an interview with Setanta Sports, Barthez says he plans to race Porsche GT 3s and to play beach soccer in the future.